La Garrotxa i els seus colors de tardor és una cosa que no ens podem perdre. Si ja és una comarca bonica de visitar durant tot l'any, en aquesta època encara més. Ja sigui la seva increïble zona volcànica, els seus camins, o els seus pobles, no ens podem perdre tot el que ens ofereix aquesta comarca gironina.
Com a bon lloc muntanyós, la Garrotxa és també famosa per les seves menges abundants alhora que saborosos per l'exquisida matèria primera que utilitzen, i de proximitat, evidentment.
La Garrotxa enamora a la tardor
Així que com sabem que cada any sou molts els que us decidiu a visitar la Garrotxa, i segur que aquest pont del Pilar no serà una excepció, us portem dues propostes de restaurants molt ben valorats a TripAdvisor ubicats a la comarca.
El primer d'ells és el Font Moixina, situat a Olot. En aquest restaurant ens ofereixen menú de temporada, menú degustació, menú diari o carta amb la qual cosa les opcions són moltes, però el denominador comú és la cuina catalana elaborada de forma casolana i amb productes d'alta qualitat, i és que no podria ser de cap altra forma, ja que el restaurant està molt lligat a l'entorn rural en el qual s'ubica. Alguns dels plats que podem trobar als seus menús són el fricandó de vedella amb rossinyols i cremós de patata o el bacallà confitat amb crema d'alls torrats i escalivada. Només són dos exemples, però ja que ensenyen que la cuina catalana està més que ben representada al Font Moixina, i alguns comentaris a TripAdvisor ho confirmen: "Molt bon restaurant. Un menú de 17€ de bona qualitat, grans racions, bon producte, atenció exquisida del servei. En un entorn ideal. A destacar del que hem provat: timbal de patata, ànec o una entranya perfectament cuinada."
La segona proposta és el restaurant Casa de Curri, que assoleix la màxima nota de 5 en TripAdvisor, i que està ubicat a Les Planes d'Hostoles. Aquest restaurant ens ofereix una àmplia carta de menjar índia i asiàtica, però està triomfant amb alguns plats clàssics com el tikka massala o el tandoori, sense faltar òbviament a la seva cita amb el curri, que banya alguns dels plats que podem trobar.
Amb un rang de preus de 20 a 50 euros, aquest restaurant està arrasant en valoracions, com llegim a TripAdvisor: "Tothom li dona 5 estrelles, i entenc perfectament la raó: un servei càlid i formidable, cuina magnífica, saborosa i abundant, alguns plats del Punjab que no són fàcils de trobar, realment experts a utilitzar el tandoori, racions abundants, preus raonables i un local bonic i còmode. Som veggies i teníem moltes opcions formidables."
Com veiem, dues opcions molt diferents però igualment desitjables per a aquest pont del Pilar, o per quan visitem la comarca de la Garrotxa, en la que hi ha molt per descobrir.
(Aquest mitjà no es responsabilitza de qualsevol canvi en les valoracions)