Són pocs els que es resisteixen a degustar un bon rostidor, en els quals menjar productes de qualitat amb aquest sabor que només les millors brases poden donar.  A Barcelona en trobem alguns que triomfen a TripAdvisor, i hem volgut veure'ls perquè si estem pensant a provar-ne algun, en tinguem alguns dels quals estan sent referència a mà.

Tres opcions cèntriques a Barcelona

El que millor valoració té és el restaurant Don Asador, situat en l'Eixample, que ja està generant comentaris com aquest a TripAdvisor: "El menjar increïblement bo i saborós. Les empanades de Cabrese riquíssimes i sucoses. L'entranya excel·lent. El chimichurri com cap altre que hagi provat abans! Realment puc dir que el restaurant ha superat de llarg les meves expectatives, cosa que no passa sovint. Tornaré sens dubte!"

Assortiment del Don Asador

Mirant la carta, trobem els entrants típics d'aquest tipus de restaurants, com la provoleta, el xoriço crioll o les empanades. Com a plat principal, alguns dels talls de carn que podem trobar són el buit, l'entranya o el rostit de tira, totes les racions d'aproximadament 350 grams, i amb un preu d'al voltant de 18 euros.

El segon restaurant més ben valorat és La Selva, situat també en l'Eixample, a penes a 600 metres de la Sagrada Família. En aquest restaurant trobem no només carn, sinó també peixos als entrants, com per exemple el tartar de salmó amb pinya rostida i alvocat, encara que també tenim el de filet de vaca gallega. Altres entrants que podem demanar són les croquetes de vaca, les de pop, o els calamars a l'andalusa amb cítrics. Verdures a la brasa o taula de formatges són altres dels primers que podem demanar, amb la qual cosa no està limitat només a la carn.

Interior restaurant La Selva

Com a plats principals, trobem alguns plats de peix o marisc, com el pop a la brasa amb parmentier i oli de guajillo, o el salmó a la brasa amb noodles orientals.

Entre les carns que podem demanar com a plats principals, destaquen l'entrecot de vaca gallega, el llom alt Black Angus argentí, el buit Alberdeen uruguaià, la picaña, el llom de Wagyu o la costella de vaca vella a baixa temperatura. Només són alguns dels exemples del que trobarem en La Selva, un lloc ideal per als amants de la carn i que ja està arrasant a Barcelona.

El tercer restaurant, que també està causant grans sensacions a la ciutat comtal és La Taberna de Lesseps, situat al costat d'aquesta conegut plaça, molt a prop del barri de Gràcia. Un altre lloc en el qual podem gaudir de bons entrants, com croquetes de molts tipus, cargols o pernil ibèric. Però evidentment les carns a la brasa són l'especialitat, també amb una àmplia varietat: filet, entrecot, hamburgueses... i també peix per als que gaudeixin mes amb el peix!

La Taverna de Lesseps

Tres opcions que estan arrasant a Barcelona i que compten amb molt bones crítiques a Barcelona, perfecte per als amants de la carn, encara que també trobem altres opcions fetes a la brasa o a la planxa.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)