En els dies de més fred ve de gust menjar plats d'aquests contundents que ens fan entrar en calor a l'instant. Per això el dia de Nadal és tradició menjar escudella farcida amb verdures i carn.

Però per a plat contundent, la fabada asturiana. Una menja irresistible (si està ben preparat) amb ingredients de pes que omplen l'estómac fins aquest nivell en el qual ja no ve de gust sopar una altra cosa que un got  de llet.

El Club del Gurmet té fabada asturiana

Un plat típic de les terres asturianes que ara també pots trobar llest per menjar al supermercat d'El Corte Inglés. Però no es tracta d'una fabada qualsevol, ja que està envasada sota la marca del Club del Gurmet.

Perquè fer la compra al supermercat d'El Corte Inglés és garantia de qualitat. Però ja saps que, per als qui no es conformen amb qualsevol cosa, El Corte Inglés té un ampli catàleg de productes gurmet. Alguns pertanyen a marques capdavanteres conegudes, mentre que d'altres arriben sota la marca del Club del Gurmet. I tots ells ofereixen una categoria superior. Per exemple, la fabada asturiana del Club del Gourrmet.

Fabada asturiana del Club del Gourmet1

Fabada asturiana del Club del Gurmet

La fabada asturiana del Club del Gurmet està elaborada de forma artesanal

Aquesta fabada asturiana que trobaràs al catàleg del Club del Gurmet d'El Corte Inglés està elaborada de forma artesanal, tal com anuncia la cadena de grans magatzems en la seva pàgina web. Aquest és un dels motius per l'és la fabada més venuda en el Gurmet d'El Corte Inglés. I la seva alta qualitat rau en les matèries primeres utilitzades, tant en les mongetes com en el compango. Per si no ho sabies, el compango és el conjunt d'ingredients que acompanyen a les mongetes i entre els quals hi solen haver botifarró, xoriço i cansalada. "Elaborada amb Faba Asturiana certificada pel Consell Regulador i Indicació Geogràfica Protegida", apunta el productor.

Aquesta fabada asturiana del Club del Gurmet ve llesta per escalfar i menjar. Podràs escalfar-la al bany maría o posar-la en un recipient i escalfar-la a foc lent. I atenció celíacs!, perquè aquesta fabada és sense gluten.

Així mateix, aquesta fabada ve en envasos de 420 grams, que dona per a un parell de racions. I el preu de cada envàs és de 7 euros. I per si t'interessa saber amb què ha estat elaborada per certificar que no tindràs al·lèrgies, aquesta fabada conté Faba Asturiana de La Granja IGP(47%), brou (aigua, sal), xoriço|pispa (magre de porc, papada de porc, pebre vermell, sal, all ) (8%), botifarró (cansalada de porc, ceba, llard, sang, pebre vermell, espècies) (8%), cansalada ibèrica (8%),aceite d'oliva, pebre vermell, sal i safrà.