Si vols trobar alguns de les millors mossegades d'algun racó del món, el Club del Gurmet d'El Corte Inglés hauria de ser una de les teves parades obligades. I no fer-la de tant en tant, sinó sovint. I és que si no estàs pendent del catàleg del Club del Gurmet pot ser que et perdis joies com la que ocupa les següents línies.
Es tracta del formatge Idiazábal de pastor Akelarre Edició Limitada. Un formatge únic que no podràs provar eternament, ja que només existeixen 2.000 unitats a la venda.
Aquest formatge Idiazábal de pastor Akelarre Edició Limitada està a la venda a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés. Segons el productor, està elaborat mitjançant processos i tècniques ancestrals dutes a terme només amb llet crua d'ovella de la raça Latxa. I s'ha deixat madurar durant un període de 60 dies.
En el Club del Gurmet d'El Corte Inglés trobaràs un formatge únic en edició limitada
El formatge Idiazábal de pastor Akelarre ve presentat en peces de forma cilíndrica amb les cares plantes. L'escorça és de color groc clar. I al seu interior pot tenir un color variable que va des del blanc fins a l'ivori groguenc.
Segons el tast, aquest formatge Idiazábal Akelarre té una olor "penetrant, neta". I en boca té un "gust característic de llet d'ovella madurada una mica picant, amb lleuger toc animal procedent del quall animal, una mica salat i amb certa acidesa i dolçor."
Cada peça d'aquest formatge disponible a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés està envasada al buit perquè conservi les seves propietats. I arriba acompanyat d'un estoig serigrafiat.
Només 2.000 unitats a la venda
A més, segons el productor, aquest formatge és ecològic, doncs d'ha realitzat amb "processos que contribueixen a la millora del medi ambient i economia sostenible".
I si ja estàs pensant a provar-ho, t'interessarà saber que aquest formatge ve en peces d'un quilo. I que cada una té un preu de 42,50 euros. "Akelarre és el somni d'Ángel Linzoain, pastor descendent de pastors d'Iragi, prepirineu navarrès, i de Maider, Peio i Jon, joves emprenedors agricultors navarresos a les faldilles de la cadena muntanyosa d'Aralar", apunta el fabricant. Si vols compartir el seu somni, encara estàs a temps.