Es va acabar el cuinar durant hores en un forn, Lidl revoluciona la cuina amb aquest rostidor d'alumini fos per menys de 20 euros. L'empresa alemanya porta a la venda un producte per als que estimen cuinar. El rostidor d'alumini fos et canviarà la vida per sempre. Si ets fan del pollastre al forn dels diumenges amb patates o vols preparar un conill amb allada amb tots els sabors tradicionals, aquest electrodomèstic és el que estàs buscant. Atreveix-te amb el producte més buscat del moment.
El millor d'un rostidor d'aquest tipus amb tapa, és la manera de distribuir la calor. De la mateixa manera que ho faríem al forn, però amb l'avantatge que es tracta d'un producte que ens estalviarà temps i energia; a més de permetre'ns veure en cada moment l'evolució de cada ingredient.
Amb una capacitat de 6L aconseguirem l'acabat perfecte de qualsevol carn o peix, ens cabran tots i cada un. És un recipient que a més s'encarregarà de regar la matèria primera sense complicacions, gràcies a ell aconseguirem que els aliments tinguin un sabor únic que acabarà fent-te aigües la boca.
D'altra banda, és ideal per a una alimentació saludable amb pocs greixos ja que té un revestiment antiadherent de ceràmica d'alta qualitat i excel·lents propietats.
Així mateix, és molt resistent i explica amb botó d'aroma per a un ruixat uniforme i finament dosificat, la seva reixeta extraïble que permet rentar amb més facilitat.
El rostidor assoleix les temperatures fins a 250 °C, amb tapa i sense ella fins a 180 °C. És compatible amb tota mena de cuines, les seves mesures són aproximadament de 39 x 22 x 15,7 cm (tapa inclosa), mentre que el seu gruix del fons és de. 4,5 mm. El pes
És bastant manejable ja que pesa 1,18 kg. La safata és d'alumini mentre que la placa base és acer inoxidable i el que li dona un toc bonic és la seva tapa és de vidre.
Aquest sens dubte és un regal en tots els sentits ja que podrem aprofitar per cuinar-ne mil i una receptes delicioses sense forn.
La cuina al forn té menys calories
Un dels avantatges de qualsevol rostit és l'absència de greix, podem posar-li una quantitat limitada d'oli, per després regar la carn o el peix amb un brou o donar-li el toc especial amb una mica de vi. Aquest tipus de begudes, especialment el vi o la cervesa amb la carn, aconsegueixen que quedin més tendres.