Una de les coses que més ens agrada és veure com alguns projectes van complint els seus somnis i complint metes fruit del treball i l'esforç de moltes persones que hi ha darrere. És el cas d'un restaurant de Sagunto, l'Arrels, que acaba de ser premiat amb la seva primera estrella Michelin. El passat 14 de desembre a l'Auditori del Palau de les Arts Reina Sofía de Valencia, la guia vermella va fer lliurament de la primera estrella Michelin al restaurant capitanejat per la xef Vicky Sevilla, de tan sols 29 anys.

La primera estrella Michelin de l'Arrels

arrelsgrande

Restaurant Arrels a Sagunto

A TripAdvisor és el tercer restaurant més ben valorat de Sagunto, del qual llegim comentaris com aquest: "La veritat és que va ser la meva primera experiència en un lloc d'aquest tipus, però no vam poder triar millor lloc per provar. Vaig sortir extremadament satisfet, ja que la proposta gastronòmica i culinària em va semblar excel·lent, tot era deliciós, i l'atenció va ser exquisida.
La persona que m'acompanyava, que treballa en el món de l'alta hostaleria i sap bastant més que jo d'això, va tenir clar des del principi que el nivell d'Arrels és molt alt i que anaven a buscar l'Estrella Michelin"

I com ha arribat fins aquí el restaurant Arrels? Bàsicament apostant per cuina de producte, de mercat i de proximitat amb un marcat toc d'autor i d'avantguarda que atorga personalitat pròpia als seus plats. Tal com ells mateixos diuen, "igual com les arrels busquen el seu aliment a la terra per nodrir-se, a Arrels busquem a la terra l'essència de la nostra cuina", una frase que ja deixa molt clar l'esperit amb què afronta el seu dia a dia el restaurant.

arrels2

Restaurant Arrels a Sagunto

Arrels ofereix en el dia d'avui tres menús diferents que oscil·len entre els 45 i els 85 euros, el preu dels quals apuja si el menjar s'acompanya amb vi, sempre adaptats a cada època de l'any a la recerca del millor producte, i hem volgut saber una mica més sobre ells.

En primer lloc, per 45€ trobem el menú llavor, que inclou: snacks, 3 passis, 1 de principal i 1 postres. En segon lloc, tenim el menú saba, que es compon de snacks, 6 passis i 2 postres per 65€. Per últim, el menú arrels, que es compon de snacks, 8 passis, 2 postres i petit forts, amb un preu de 85€.

Un restaurant que aposta per un producte de proximitat i que està començant a recollir els fruits del seu treball dur amb una Estrella Michelin que estem segurs els beneficiarà a l'hora de rebre més clients i continuar sumant èxits a la seva història.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)