És cert que alguns dels productes d'El Club del Gourmet d'El Corte Inglés de què et parlem solen tenir preus una mica més elevats. Però és normal, tenint en compte que els productes que solen ocupar les nostres línies són d'altíssima qualitat. I és que solen ser el millor de cada tipus d'aliment i de cada regió d'on procedeixen, sigui quin sigui el racó del món on tinguin origen.

Així ho opinen molts dels clients que solen visitar la pàgina web d'El Club del Gourmet. I és que aquests no solen tenir en compte si un producte costa més o menys tant com la qualitat o l'experiència que suposi per al paladar. Hi ha mossegades que no tenen preu.

El Vega Sicília més venut d'El Club del Gourmet de El Corte Inglés costa 379 euros

Així ho demostra el fet del qual el vi negre Unico 2011 sigui el Vega Sicília més venut de la secció d'El Club del Gourmet del web d'El Corte Inglés. Un vi que és entre els més comercialitzats malgrat que cada ampolla costa 379 euros.

Aquest vi té denominació d'origen Ribera del Duero, Valladolid, i està elaborat per Bodegues Vega Sicília. I ve presentat en ampolles de 75 cl.

Vi negre Vega Sicília Único 2011 Ribera del Duero

Per a la producció d'aquest vi a la venda en de la secció d'El Club del Gourmet del web d'El Corte Inglés s'han utilitzat varietats ull de llebre en un 95% i Cabernet Sauvignon en un 5%. I s'ha dut a terme un llarg procés de 10 anys de maduració. Sis d'ells els ha passat en botes de diferents tipus de fusta i francesa i americana, i en botes de 225 litres noves i utilitzades. Els altres quatre els ha passat en ampolla.

Un vi com el seu nom, "Únic"

El productor ho defineix com el "Patriarca i precursor d'un llinatge de vins excepcionals, forjats al llarg del temps, la perdurabilitat dels quals els distingeix i atorga un caràcter especial". "Amb un estil inimitable, ferm i sòlid ha estat capaç de conformar un gust únic i atemporal. Una icona de prestigi mundial que amb esforç, constància i discreció, ha llaurat la història d'un mite ple de veritat", afegeix.

En aspecte, aquest vi presenta un color cirera fosc. A nas deixa anar "aromes de fruita madura i negra, fusta, tabac i espècies dolces. I en boca "ofereix una complexitat infinita que es va mostrant a poc a poc, en cada xarrup; el seu pas per boca és immensament sedós i elegant, especiat, amb final llarg".

Quant al seu servei, es recomana servir a 16 ºC i maridar-lo amb peces de caça major i menor, carns vermelles, be rostit i estofats.

En tot cas has de tenir en compte que estem parlant d'una beguda alcohòlica, amb la qual cosa no l'has de consumir si tens menys de 18 anys. Té una graduació de 14% Vol.