Si parlem de gastronomia a Espanya, una de les discussions més habituals sol ser sobre la paella: quins ingredients ha de portar, a quin lloc la fan millor, quin tipus de paella existeixen... i relatiu als restaurants la pregunta és clara: a quin restaurant es menja millor la paella?

Arròs del Restaurant Raó

Per contestar a aquesta pregunta ens hem dirigit a TripAdvisor, i hem buscat el restaurant amb paella més ben puntuat de la plataforma a la ciutat de Barcelona (prometem que ho farem també d'altres llocs).

Menjar espanyol, català i mediterrani en el Raval

Tal com ens podíem imaginar, la competència és ferotge, perquè la capital catalana és la ciutat amb més nombre de turistes de tot Espanya, i molts d'ells venen amb ganes de provar la famosa i anhelada paella espanyola. Doncs bé, a TripAdvisor el restaurant més ben valorat en el qual podem trobar paelles és el Raó.

Plats de la carta

Amb la valoració màxima de 5, aquest restaurant situat a la freqüentada zona del Raval de Barcelona, ens ofereix una carta molt completa de menjar català, espanyol i mediterrani, amb la qual cosa no només podem anar si volem provar paella, sinó també per degustar altres plats de la nostra gastronomia.

El rang de preus mitjà per comensal és de 25 a 40 euros, i algunes de les opinions que hem pogut llegir afirmen que la paella és un dels seus plats estrella: "Vaig demanar patates braves (impressionants) i després la paella (deliciosa!!). És el millor lloc de Barcelona sens dubte. A l'interior s'és fenomenal; jo crec que l'ambient amb llum tènue, l'espai silenciós i la decoració cuidada amb cura ajuden a oblidar-te de la calor i de les pressions del dia a dia."

Com diem, la ubicació del restaurant Raó és perfecta si som en el centre de Barcelona de compres, passant el dia fent turisme, o fins i tot podem anar només a menjar, ja que les connexions de metro ens el posen molt fàcil.

Interior del restaurant

Al restaurant Raó serveixen tapes Gourmet modernes i platets, i a més plats mitjans elaborats amb productes de la zona, ideals per compartir. Utilitzen només els millors productes de temporada per preparar delícies modernes creatives basades en una varietat de plats locals tradicionals i mediterranis amb el seu propi toc creatiu.

La paella Raó està feta amb gambes vermelles de Palamós, calamarsets, cloïsses i emulsió de plàncton marí. El sabor a mar està garantit a cada gra d'arròs, una cosa que fa que una paella sigui veritablement saborosa.

Fent una ullada una mica més a la carta, hem trobat altres plats que ens han cridat l'atenció, com el pop a la brasa amb cremós de patata al pebre vermell de la Vora, i emulsió d'oliva Kalamata o també la ploma ibèrica amb pètals de ceba amb salsa mullo canari i pebrots de padró km 0.

La gamma de platets és digna d'un dels millors restaurants ara mateix de Barcelona, i per això tothom que visita el Restaurant Raó parla meravelles d'ell.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de qualsevol canvi en les valoracions)