Les bosses al buit per a aliments són una de les millors i més eficaces maneres de conservar, distribuir i organitzar els aliments per al consum humà. Però perquè l'efecte sigui el correcte hauràs de segellar-les d'una forma adequada. És aquí on entra en joc Lidl, amb la seva nova mini selladora que et permetrà guardar els teus menjars de manera segura.
Conservar el nostre menjar és important per prolongar la seva frescor i evitar el seu deteriorament. Si el que es busca és mantenir una dieta equilibrada i saludable res millor que protegir els nostres aliments de futurs microorganismes que poden créixer dins d'ells, originant problemes de salut. És conegut que alguns bacteris també poden influir en el canvi d'olor, color, sabor i textura dels productes que anem a consumir. La millor manera de fer-ho és amb bosses| que et permetin segellar-les i que no deixi accés a microorganismes que puguin afectar el contingut.

Mini selladora de Lidl
Per fer aquest procés de conservació més segur, la cadena de supermercats d'origen alemany ha posat a la venda un producte molt pràctic que et permetrà mantenir frescos els aliments durant més temps.
Es tracta d'una mini selladora amb fulla integrada que, a més, et permetrà obrir les bosses segellades de manera ràpida. És apta per a bosses d'entre 0,05 i 0,2 mm de grossor. Així mateix, compta amb pràctics imants en la part posterior i un arc protector per a un ús segur.
Aquest producte inclou dues piles (AA). Quant a les seves mesures, són d'aproximadament 10 x 4 x 4 cm i el seu pes és de 68 g (sense piles). La seva carcassa està feta amb ABS, i la seva aplicació d'acer inoxidable, igual com el seu ganivet. És a dir, ets davant d'un producte de bona qualitat. Si des de ja la vols a la teva casa, Lidl el té al seu estoc per un preu sorprenent de només 5,99 euros.

Importància d'utilitzar bosses per conservar els aliments
Segellar els productes alimentaris té una varietat de beneficis, entre els quals destaquen:
1. Evitar el dany dels productes frescos.
2. Protegir als productes de la humitat, especialment als secs.
3. Ajuda a prevenir l'absorció de pudors de l'ambient.
4. Evita i prevé el creixement de fongs, microorganismes i bacteris.
5. Protegeix els productes envasats de la llum, dels gasos i de l'oxigen.
6. Conserva de manera més efectiva les aromes dels productes.