L'estiu està arribant al seu tram final i el més segur és que hàgim engreixat uns quants quilos. En aquesta època tan calorosa és molt difícil seguir unes rutines d'activitat física i sobretot es fa molt complicat cuidar la nostra alimentació. Segurament hem menjat malament en més d'una ocasió i per això ara ens sobra pesa.
Una de les claus per baixar pes és menjar bé. Fer-ho amb pocs greixos ajuda a què el teu rendiment millori i per tant la teva salut i el teu benestar quan arriba aquell moment de passar per la bàscula.
Lidl ha decidit donar-nos un cop de mà amb un nou producte que té al seu catàleg que ens donarà un cop de mà a menjar millor i a començar a perdre pes. I és que l'empresa de supermercats ha posat a la venda una olla per cuinar wok de 32 centímetres que farà les delícies dels cuiners aficionats.
Aquesta olla d'acer és molt duradora i podrà fer que el nostre estil de vida millori només amb utilitzar-la. Tot el fet a l'estil wok és una mica millor que fer-ho d'una altra manera.
Quines diferències hi ha entre un wok i una paella normal?
Cuinar en una paella wok té molts avantatges. La seva forma còncava fa que els aliments vagin al centre malgrat moure'ls, la qual cosa provoca que es necessiti menys oli i sobretot la cocció sigui més ràpida.
El wok de Lidl té molt poc pes i es fa molt senzill de cuinar per la seva lleugeresa, una cosa que no sempre passa amb les paelles normals.
La forma còncava fa que un no se'ns quedi menjada en les parts exteriors i que sigui més difícil d'esquitxar, per la qual cosa és un producte ideal per fer saltats.
Encara que és ideal per a menjars asiàtics, el cert és que al wok es pot fer una mica de tot: bullir, estofar o coure al vapor, encara que aquestes qualitats no solen ser gaire conegudes per la gent.
A causa de la uniformitat de la calor en el centre del wok, fa que l'energia que hàgim de gastar sigui menor que en una paella menor. Així que el wok no només ens ajudarà a perdre pes, sinó també a estalviar a la nostra factura de la llum.