Hacendado i Mercadona ens en presenten en les seves novetats uns dels plats típics del nadal. Es tracta del garrí de lletó, que es caracteritza per la seva tendresa, sucositat i sabor suau i delicat. Un dels grans avantatges d'aquest producte és que ve prerostit, amb la seva pell cruixent i daurada, i acompanyat d'una salsa elaborada amb el suc de la cocció, vi blanc, sal i espècies.

A Mercadona tenen el garrí rostit que es prepara en 45 minuts

El quart de garrí que ofereixen a Mercadona és un producte de qualitat, que és perfecte per a ocasions especials i celebracions. És un plat que té com a ingredient principal el garrí de lletó, que va ser seleccionat per garantir la seva frescor; el garrí es caracteritza per tenir 21 dies de vida, per la qual cosa és una carn tendra i sucosa, amb un sabor suau i delicat.

Una de les característiques més destacades d'aquest producte és que ja ve precuit, el que facilita la seva preparació i estalvia temps a la cuina. Per la qual cosa, només hauràs d'acabar la seva cocció per uns 45/50 minuts, sent una opció perfecta per als qui vulguin gaudir d'un plat tradicional nadalenc sense la necessitat de passar hores a la cuina.

Tenen una pell cruixent i daurada, que tanca una carn sucosa i plena de sabor. Cada mos és una explosió de sabors i textures capaç de delectar fins i tot els paladars més exigents. A més del seu sabor excepcional, destaca per ser una opció nutritiva, ja que la carn de lletó és rica en proteïnes d'alta qualitat, vitamines i minerals essencials.

Està presentat en una capsa que garanteix la seva conservació i frescor durant el transport i emmagatzemament. Així mateix, es caracteritza per estar pràcticament a punt per servir, només has de seguir les instruccions de cocció i acompanyar-lo segons agradis.

Quart de garrí de lletó rostit Hacendado1
Quart de garrí de lletó rostit Hacendado / Mercadona

De textura suau i amb sabor fumat és el garrí de Mercadona

A Mercadona ens presenten un exquisit plat de la gastronomia espanyola i el millor de tot és que podràs gaudir-ne a casa sense la necessitat de realitzar la preparació des de zero. Aquest és un garrí de menys d'un mes d'edat, rostit al forn amb una tècnica i un procés que garanteix la seva sucositat i sabor inconfusible.

El garrí és conegut per la seva carn tendra i sucosa, així com per la seva pell cruixent i daurada. El procés de rostit es realitza de forma tradicional, seguint la recepta i tècnica autèntica, la qual cosa permet que mantingui tot el seu sabor i autenticitat. A més, es rosteix al seu propi suc, el que realça el sabor natural de la carn i li aporta una sucositat única.

Quart de garrí de lletó rostit Hisendat
Quart de garrí de lletó rostit Hacendado / Mercadona

És una opció ideal per a ocasions especials o per gaudir d'una menjada gurmet a casa. En pots gaudir tant com plat principal acompanyat de guarnicions com patates rostides o amanides, o bé com aperitiu en ocasions especials. El seu sabor i presentació el converteixen en el centre d'atenció de qualsevol menjar.

Per preparar-lo, només has d'escalfar al forn durant uns minuts, a la temperatura i temps recomanat a l'envàs. La peça pesa aproximadament 1.4 kg i el seu preu és de 36,05 euros i el pots comprar online o apropa't a una de les botigues físiques de Mercadona.