Consumir peix és una cosa que hauríem de fer més sovint. Ja sigui perquè no és l'aliment més popular, perquè és més complicat cuinar-lo o perquè existeix certa por de la intoxicació per metalls pesants o anisakis, el peix no té tanta sortida entre els clients dels supermercats com altres aliments. No obstant això, els experts recomanen consumir tres o quatre vegades per setmana combinant espècies de peix blau i blanc. Tingues en compte que el peix és una font de font de proteïna animal i àcids grassos cardiosaludables de tipus omega, que ajuden a regular el colesterol.
A més, si tens fills/as, sabràs que el peix és un dels aliments que més costa aconseguir que es mengin. I en moltes ocasions no en queda cap altra als pares per recórrer a les típiques delícies arrebossades i ultracongelades. I sí, és una manera de consumir peix, però tampoc no seria la més adequada. La que sí que és més saludable és la que proposa Mercadona.
Mercadona reinventa la manera de menjar peix
A la cadena de supermercats valenciana estan molt pendents de les tendències del mercat i dels gustos dels seus consumidors. I saben de l'èxit que solen tenir les hamburgueses. En aquest sentit, Mercadona proposa un ampli catàleg d'opcions en hamburgueses que inclouen tota mena d'ingredients. I sí, també el peix.
L'empresa de l''oncle Roig' sap que les hamburgueses encanten a petits i majors, i ha trobat en elles una bona proposta de consum de peix per als seus clients.
Les hamburgueses de lluç i gambó és una bona manera de consumir peix
Aquestes hamburgueses barregen lluç i gambó i les envasa Hacendado, marca blanca per excel·lència de Mercadona. Però les elabora Porta de València, una empresa establerta a Albacete.
Aquestes hamburgueses, a més, són molt econòmiques. Venen en envasos de dues unitats de 120 grams cada una. I cada parell d'hamburgueses costa 2,95 euros. Sens dubte, una forma econòmica i saludable de consumir peix i d'aconseguir que els més petits en gaudeixin.
Quant a la seva manera de consum, has de tenir en compte que aquestes hamburgueses requereixen precuinat. Has d'obrir l'envàs uns minuts abans de consumir-les i cuinar-les a la planxa o la paella durant 4 o 5 minuts. Les has de posar al foc quan aquest estigui molt calent. I no has de tardar més de 24 hores a consumir-les una vegada obertes.