Mercadona sempre sorprèn amb productes que, a més del seu bon preu, destaquen pel seu exquisit sabor. Aquesta vegada, el producte que destaca és una crema d'avellanes i llet de la marca blanca de la cadena, Hisendat. Tant ha estat el seu èxit que venen 15.000 envasos al dia.

No es tracta del producte més saludable del món, perquè el seu contingut de greix i sucre és bastant alt, es parla específicament de 30,8 grams de greix i 54,2 grams de sucre, per a una aportació de 522 kcal per cada 100 grams. És a dir, un total de 61,6 grams de greix, 108,4 grams de sucre i 1044 kcal per al producte complet; tanmateix, és una cosa comú en aquest tipus d'aliments.

Els seus principals ingredients contemplen l'ús d'oli de gira-sol, avellanes, greix d'origen vegetal, llet, sèrum, lactosa, sucre i lecitina.

 

 

També conté un mínim percentatge de fibra (0,8 grams) i de proteïna (6,5 grams), provinents del fruit sec que la compon.

El producte és ideal per acompanyar l'esmorzar, els berenars o qualsevol altre moment del dia en què et sembli menjar una cosa dolça i deliciós. Pot utilitzar-se també en rebosteria per cobrir magdalenes i pastissos, o fins i tot agregar-lo a les teves receptes favorites i així donar-los un toc únic.

Un dels aliments que més fan els clients en aquest sentit és el pastís d'Hòsties Hacendado, amb la Crema de Llet i Avellanes com a farcit. A més, ve lliure de gluten i llista per menjar sola o com a part d'una recepta més elaborada.

Aquest producte ho podràs aconseguir a totes les sucursals físiques de Mercadona, tanmateix, atesa la seva popularitat, és una mica difícil donar amb ella, ja que es venen com a pa calent, però no desesperis! L'empresa s'encarrega d'assortir cada que li és possible.

Quant al seu preu, el pot de 200 grams, única presentació disponible pels moments té un valor d'1,30 euros.

Perfecta per a qualsevol hora del dia

Definitivament, la crema de llet i avellanes de Mercadona triomfa en esmorzars, berenars i postres pel seu ric sabor; i és que va molt bé per untar un pa torrat al matí o per finalitzar el menjar amb un toc dolç. Busca-la ja que valdrà la pena l'esforç.