Una de les tasques que ha portat a l'èxit a Mercadona és, sense cap dubte, l'afany que posen els seus responsables a cobrir les necessitats dels seus clients. Saben que aquests busquen portar una alimentació el mes saludable possible. I entre les opcions que proposa al seu catàleg es poden trobar productes que proporcionen molts beneficis per a la salut sense que això signifiqui renunciar als plaers de la gastronomia.
En aquesta tessitura, un dels últims grans fitxatges de Mercadona és el salmó de Noruega sense pell i sense espines. Un salmó que envasa l'empresa Hacendado, una de les marques blanques de Mercadona per excel·lència, i que vessa virtuts que faran les delícies del teu paladar, t'ajudaran a estalviar temps de preparació i tot això mentre es converteix en un dels millors aliments que pots consumir per cuidar-se del teu cor.
Mercadona té a la venda un dels peixos més saludables
Aquest salmó a la venda a Mercadona ve en safates amb dos lloms i el trobaràs a la secció de congelats. I encara que estiguis pensant que en estar congelat perd bona part de les seves virtuts, no és així per a res. Perquè una cosa són els productes congelats que prèviament han estat processats, com poden ser les barretes de peix, per exemple, i una altra cosa són els congelats que són peix al 100%, que sí que mantenen totes les propietats que tenien abans de ser congelats.
Aquest és el cas d'aquest salmó de Noruega que pots trobar a la secció de congelats de Mercadona. Com dèiem, cada envàs inclou dues peces de 125 grams cada una. I el preu de cada parell de lloms costa 4,65 euros.
Un peix que en venir sense pell i sense espines està a punt per cuinar i menjar. T'estalviaràs la feina que comporta estar netejant el peix. I que com passa amb el salmó, aportarà moltes propietats al teu organisme.
Propietats per a la salut del salmó
Perquè el salmó té un alt contingut en àcids grassos omega 3. Concretament, uns 2,5 grams per cada 100 g. Una cosa que beneficia el funcionament del cor i la circulació als vasos sanguinis.
Segons la Fundació Espanyola del Cor (FEC), gràcies a això el salmó redueix el nivell del colesterol LDL (també conegut com a colesterol dolent), mentre que promou la producció del colesterol HDL (colesterol bo). I això millora el treballdel cor, neteja les artèries i millora el funcionament del sistema cardiovascular. A més, el salmó conté molts antioxidants, la qual cosa repercuteix satisfactòriament en el nostre organisme.
Mentrestant, la Fundació Espanyola de Nutrició (FEN), afirma que el salmó és ric en àcids grassos monoinsaturats i insaturats, vitamines del grup B i dels tipus D i E, minerals com a fòsfor seleni, iode i potassi, o proteïnes.