Mercadona no deixa de créixer a Espanya, i bona culpa del seu creixement la tenen els encerts constants de la cadena a l'hora de saber quins productes i quines seccions donin potència a les seves botigues.

Si bé és cert que el gruix de les vendes de Mercadona arriba per part dels productes clàssics als supermercats, és a dir, productes ja envasats d'alimentació, també ho és que en els últims temps els productes que elaboren al forn de Mercadona estan guanyant a cada vegada més adeptes.

Entre altres coses perquè, com bé saben els que van de forma regular a les seves botigues, que no és que siguin precisament pocs, la cadena està ampliant cada vegada més la seva oferta amb aquest tipus de productes.

L'empanada de tonyina que triomfa a Mercadona

Un bon exemple d'això és la varietat d'empanades que a Mercadona tenen ja a la venda. Com bé podem veure a la botiga online de la cadena espanyola, són diverses les varietats que tenen a la venda: Empanada farcida de pollastre i bolets amb crema de formatge per 3,70 euros, Empanada de tonyina per 3,65 euros en el cas de la de 500 grams i de 6,40 euros en el cas de la d'1 quilo, Empanada bolonyesa per 3,70 euros i Empanada de verdures per 3,35 euros.

empanada mercadona

L'empanada de tonyina que venen a Mercadona - Mercadona

De totes elles, la que més èxit està tenint és precisament la de tonyina, una de les empanades que fa molts segles que és part de la nostra gastronomia. De fet, no va ser cap altre que el cuiner Ruperto de Nola el que, ni més ni menys que el 1520 ja va detallar en un dels seus llibres de cuina la recepta d'aquesta empanada.

Una empanada que continua sumant adeptes a Mercadona i que està ajudant, com tants altres productes de la secció de fleca i pastisseria de la cadena, que les seves vendes no deixin de créixer.