A Mercadona estan sempre molt pendents de les necessitats i les tendències dels seus consumidors. Per això sovint integren novetats al seu catàleg. La intenció és incloure el màxim públic possible i fidelitzar-lo amb opcions per a tota mena de consumidors.

A més, els responsables de la cadena de supermercats valenciana són conscients que els clients prioritzen cada vegada més els productes saludables. I amb aquesta màxima sobre la taula han afegit al seu catàleg un pa per a hamburguesa que millora les de McDonald's, Burguer King i companyia.

Mercadona millora el pa d'hamburguesa de McDonald's i Burguer King

L'hamburguesa és un aliment que podem consumir amb molts condiments. Al marge del tros de carn, és habitual afegir ingredients com a ceba, tomàquet, maionesa, enciam, formatge o cansalada, entre d'altres. Encara que si hi ha un element que no falta, aquest és el pa. I un bon pa serà clau perquè una hamburguesa tingui èxit o no.

Una cosa que ha tingut en compte Mercadona per tornar a satisfer els seus 'caps', que és com anomenen en l'empresa de Juan Roig als seus clients. Per això figura al seu catàleg un pa especial per a hamburgueses que ja està sent la sensació entre els consumidors.

Així ho demostren els comentaris que es poden trobar a la xarxa sobre aquest pa d'hamburguesa de Mercadona. "Ara si que cau una bona hamburguesa casolana a casa o en la teva" o "Yuhuu", comenten alguns usuaris.

El pa d'hamburguesa d'Hacendado és sense gluten

Aquest pa d'hamburguesa l'envasa la marca Hacendado, marca blanca per excel·lència de Mercadona. I té una particularitat molt especial. Aquesta és que és sense gluten. És a dir, és apte per a celíacs. Concretament, els ingredients utilitzats per a la seva elaboració són aigua, midons, farina d'arròs, fibres vegetals, oli de gira-sol, glicerina, llevat, estabilitzants, sèsam, sal i aromes.

Pa d'hamburguesa sense gluten d'Hacendado

Aquest pa d'hamburguesa sense gluten d'Hacendado a la venda a Mercadona ve en packs de dues unitats. Cada panet pesa uns 80 grams. I el preu de cada envàs és de 2 euros. Un preu molt ajustat tenint en compte que és sense gluten.

Per si no ho sabies, l'hamburguesa amb pa va néixer el 1885. Llavors Charlie Nagreen venia hamburgueses en un lloc|parada, però els seus clients no podien comprar-la per portar. Per això Nagreen va afegir el pa a la seva recepta. Encara que no va ser fins a 1910 quan es va comercialitzar el pa amb sèsam que coneixem avui dia.