Sigui perquè ets dels qui prefereixen controlar al màxim el que mengen i, per això, optes per elaborar a casa tot allò que puguis o, també, perquè pateixis algun tipus d'intolerància al gluten o, directament, pateixis de celiaquia i no et fiïs de pans preparats; Mercadona té la solució que buscaves: el preparat panificació i rebosteria Hacendado sense gluten.
![preparado2 preparado2](/uploads/s1/40/57/72/95/preparado2.jpeg)
Teu per només 3 euros
El preparat per a panificació i rebosteria que ens porten aquest mes Mercadona i Hisendat costa només 3 euros per cada bossa d'1 kg i està elaborat amb ingredients d'alta qualitat i sense un sol mil·ligram de gluten com el midó de blat de moro, la farina d'arròs, la fibra de psyllium o la farina integral de blat sarraí. La barreja es completa amb sal i espessidor, però Mercadona ens adverteix: el producte pot contenir traces de sèsam i mostassa, així que cuidat si no els toleres. Cada kg de producte conté 335 kcal.
![preparado1 preparado1](/uploads/s1/40/57/74/27/preparado1_15_630x420.png)
Perfecte per elaborar pa i, també, per preparar pans de pessic
Amb 350 ml d'aigua, 60 ml d'oli de gira-sol, 500 g de preparat i 12,5 g de llevat fresc s'obté, previ pas de la barreja per una panificadora domèstica, un pa d'1 kg. Si ets amic del dolç, tens bastant amb recórrer a 200 g de sucre, un quart de quilo de preparat, 100 ml d'oli de gira-sol, i iogurt grec, quatre ous, quatre ous, una batedora, un forn i una mica de paciència i bona mà per aconseguir un pa de pessic deliciós. I tot, a més, sense gluten i gràcies a Mercadona.