Sigui perquè ets dels qui prefereixen controlar al màxim el que mengen i, per això, optes per elaborar a casa tot allò que puguis o, també, perquè pateixis algun tipus d'intolerància al gluten o, directament, pateixis de celiaquia i no et fiïs de pans preparats; Mercadona té la solució que buscaves: el preparat panificació i rebosteria Hacendado sense gluten.
Teu per només 3 euros
El preparat per a panificació i rebosteria que ens porten aquest mes Mercadona i Hisendat costa només 3 euros per cada bossa d'1 kg i està elaborat amb ingredients d'alta qualitat i sense un sol mil·ligram de gluten com el midó de blat de moro, la farina d'arròs, la fibra de psyllium o la farina integral de blat sarraí. La barreja es completa amb sal i espessidor, però Mercadona ens adverteix: el producte pot contenir traces de sèsam i mostassa, així que cuidat si no els toleres. Cada kg de producte conté 335 kcal.
Perfecte per elaborar pa i, també, per preparar pans de pessic
Amb 350 ml d'aigua, 60 ml d'oli de gira-sol, 500 g de preparat i 12,5 g de llevat fresc s'obté, previ pas de la barreja per una panificadora domèstica, un pa d'1 kg. Si ets amic del dolç, tens bastant amb recórrer a 200 g de sucre, un quart de quilo de preparat, 100 ml d'oli de gira-sol, i iogurt grec, quatre ous, quatre ous, una batedora, un forn i una mica de paciència i bona mà per aconseguir un pa de pessic deliciós. I tot, a més, sense gluten i gràcies a Mercadona.