Ja saps que a Mercadona aposten fort pels productes típics nacionals. El seu catàleg gira entorn d'una oferta que té majoritàriament articles que solen consumir-se a Espanya. Aquests dies, per exemple, proposa els panellets típics de Catalunya.
Tanmateix, això no vol dir que tot el que trobem a Mercadona és producte tradicional del nostre país. També s'atreveixen amb productes que són habituals en altres països. I no ens referim a territoris propers com França o Itàlia. Perquè a Mercadona també trobaràs productes típics de països tan llunyans com l'Índia.
Mercadona porta un producte típic de l'Índia
A la cadena de supermercats valenciana estan molt pendents de les tendències del mercat i no dubten a afegir un producte quan es posa de moda entre els consumidors. I per això tenen samosa.
Les samosas són un aperitiu típic de l'Índia que en els últims anys s'ha popularitzat molt a tot el món. I també a Espanya.
Aquest aliment consisteix en unes crestes de forma triangular que es poden omplir de diferents ingredients com a carn, verdures, ou, formatge, etc. I estan elaborades amb farina de blat i llevat oli de llavors. En ocasions hi ha qui afegeix comí. I habitualment es cuinen fregides, encara que al forn també estan delicioses. A més, seran més saludables.
6 unitats costen 2,40 euros
Un producte que ara també pots trobar al catàleg de la cadena de supermercats de l'oncle Roig, tant a les prestatgeries de les botigues físiques com en la pàgina web.
Les samosas de Mercadona les envasa Hacendado i les trobaràs a la secció d'ultracongelats. Venen en capses de sis samosas. I cada pack té un preu de 2,40 euros.
Aquestes samosas estan elaborades amb farina de blat. I ja inclouen un farcit a base de carn de boví i ceba fregida, entre altres ingredients.
I si ja estàs pensant a provar-les, has de saber que la seva preparació és molt senzilla. Tan sols has de llançar les samosas d'Hacendado a la paella directes des del congelador amb l'oli molt calent i deixar-les fregir entre 3 i 5 minuts. El fabricant recomana llançar-ne poques alhora perquè no refredi l'oli.