Hi ha moments del dia on ens provoca un snack per sadollar la nostra gana, i no necessàriament ha de ser un que et pugi de pes o sigui nociu per a la teva salut. Per exemple, a Mercadona en pots trobar un que és fàcil de preparar, és saludable i a més t'ajuda a perdre pes. Es tracta de l'edamame.
L'edamame prové de països asiàtics com la Xina, el Japó o Corea, i des de fa uns anys s'ha començat a comercialitzar a Europa.
Aquesta preparació és una important font de proteïnes d'origen vegetal, ferro i calci. Un aperitiu sense gluten ni colesterol i sota en calories. El seu consum de forma habitual té efectes molt positius sobre la salut, entre els quals destaquen els següents: Ajuda a reduir els nivells de colesterol dolent, és una gran font d'energia, és recomanable per a persones diabètiques, millora la salut dels ossos, ajuda a mantenir fort i sa el sistema immunològic, compta amb propietats antioxidants i és una font important de fibra.
No hi ha dubtes que l'edamame té molt per oferir els qui opten per incloure'l en una dieta més equilibrada. Si tu també ho vols per als teus snacks saludables, no continuïs buscant més, a Mercadona ho trobaràs per un preu summament assequible.
Edamame de Mercadona
La cadena de supermercats està arrasant amb un aliment que promet millorar la salut dels qui el consumeixin. Parlem de l'edamame de soja verda de la marca Hacendado. Aquest producte ve ultracongelat i en una presència que conté 500 g que pots comprar per només 1,70 euros.
El seu mode de preparació és molt senzill, ja que només has de col·locar les beines de soja sense descongelar en un recipient amb aigua bullint i sal. Després has d'esperar que torni a bullir i mantenir-les a foc moderat durant 3-5 minuts i llest.
D'acord amb les indicacions de la presència és recomanable no tornar a congelar-lo una vegada descongelat ja que pot alterar la qualitat del producte.
Com pots consumir l'edamame?
El més comú és consumir-les bullides amb una mica de sal. Tanmateix, també poden consumir-se els grans d'aquestes beines verdes en amanida.
Una altra opció és saltejar-les juntament amb una mica de salsa de soja i all ben picat. Així, podem afegir-les a l'arròs, fideus, pasta o a qualsevol altra preparació.