Ja saps que a Mercadona estan molt pendents de les necessitats dels seus clients. I en aquest sentit, fa temps que són conscients que molts dels seus visitants busquen solucions alimentàries que ajudin a estalviar temps a la cuina.

Així ho demostra la forta aposta que fa Mercadona des de fa mesos en alguns dels seus establiments amb una secció de menjar per portar llesta per escalfar i menjar. Són plats preparats el mateix dia i en els quals trobem una àmplia varietat d'opcions. I el cert és que molts d'ells són riquíssims.

Mercadona té pop a la gallega llest per escalfar i servir

Però els plats de Mercadona llestos per escalfar i menjar no estan només disponibles en aquesta secció. També podem trobar plats envasats que només haurem d'escalfar al microones o a la paella. I una de les opcions que més està triomfant és un plat típic de Galícia.

Es tracta del pop a la gallega. Una delicatesen per a molts de què ara pots gaudir quan vulguis i sense perdre temps gràcies a la cadena valenciana de supermercats.

Apte per al microones o la paella

El pop a la gallega a la venda a Mercadona l'envasa Hisendat, una de les marques blanques per excel·lència de Mercadona. Però l'elabora Grup Profand, una empresa establerta a Vigo, on són especialistes en aquest producte.

Pop a la gallega d'Hacendado a la venda a Mercadona

El pop a la gallega d'Hacendado ve en safates de 300 grams, que donen per a un parell de racions. I el preu de cada unitat és de 7,95 €. És a dir, surt a 26,50 euros el quilo. I està disponible tant a les botigues físiques com en la pàgina web de l'empresa.

Per consumir aquest pop a la gallega, pots escalfar-lo al microones o a la paella. En el primer cas has de retirar l'etiqueta sense obrir o perforar el film. A continuació l'escalfes dos minuts en microones a màxima potència (800W). Després d'això, s'obre en una cantonada, s'agita enèrgicament durant 10 segons i ja estarà llest per servir.

Pop a la gallega d'Hacendado a la venda a Mercadona

Si ho fas en paella has d'abocar el contingut i cuinar a foc lent durant un parell de minuts, sempre removent amb freqüència. Després del temps indicat ja estarà llest per servir.