Xocolata que no engreixa. Han sentit bé. Per a molts és impossible encabir aquest aliment en una dieta saludable. Plaer i caprici irremplaçable. El seu excés pot ser perjudicial per la seva gran quantitat de greixos i calories. Mercadona rema contra aquestes idees i llança una xocolata que 'no engreixa'.
Xocolata 99% cacau
El problema de les tauletes de xocolata és que, a més del cacau, la majoria d'elles compten amb grans quantitats de sucre i de llet, que fan que a més de ser un producte poc saludable sigui molt calòric.
Mercadona ha fixat el seu objectiu en reduir aquesta càrrega calòrica. Davant de la necessitat de treure una tauleta saludable, va treure el sucre i la llet i va crear una xocolata amb un percentatge de 99% de cacau, per a paladars exigents i per donar-li protagonisme a aquest aliment que, sense afegits, sí que és saludable.
Mercadona primer va comercialitzar les tauletes amb percentatges de cacau del 50% i 60%, més tard es van començar a omplir de 70%. Amb el temps van sorgir les de 85%, sent un gran èxit i generant grans adeptes de la xocolata en la seva versió més amarga. Aquesta vegada, a per totes: 99%.
Donar pas al cacau
Per a alguns, aquells als quals es dirigeix Mercadona, no és necessari fer fórmules màgiques amb la xocolata, simplement centrar-se en l'ingredient original, traient tots els afegits ultraprocessats, i donant pas al cacau, que és el veritable aliment que conquereix els paladars.
De nou, la tauleta ha estat un èxit total de vendes i ha arribat a vendre 8.000 unitats diàries generant una comunitat de veritable furor per aquesta cobejada i pura xocolata.
Elaborat a partir de la llavor de l'arbre del cacau, la xocolata negra és una de les millors fonts d'antioxidants que existeixi, i pot millorar la teva salut i reduir el risc de malalties cardíaques. Aquests són alguns dels beneficis que produeix en el teu organisme la ingesta regular d'aquest aliment.