S'apropen les festes nadalenques i, si no ho has fet ja, potser et convé començar a tancar la boca per arribar als típics tiberis amb un pes adequat. I a Mercadona trobaràs un producte elaborat a partir d'un superaliment que t'ajudarà a contenir les teves ganes d'omplir-te el morro.

Per si no ho sabies, la llentia vermella és un llegum que ajuda a perdre pes. Aquestes llenties s'assemblen a les típiques pardines. Encara que les diferenciaràs gràcies al seu aspecte vermellós. I atenció a tot el que aporten al teu cos.

Les llenties vermelles són un superaliment que ajuda a aprimar-se

Les llenties vermelles són riques en proteïnes i minerals com a fòsfor, ferro, zinc, manganès. A més, són una font de fibra, la qual cosa ajuda a regular el trànsit intestinal. Això és importantíssim per mantenir el pes ideal.

Però la qualitat més destacable de la llentia vermella és que és un aliment molt saciant. Això fa que no tinguis gana al cap de poc temps de consumir-les. I en tindràs prou amb una ració continguda. A més, són molt baixes en greixos, amb el que tampoc no serà un problema si menges una miqueta de més.

Una llentia vermella que no necessàriament has de consumir com les llenties tradicionals. També pots fer-ho en forma de pasta. I a Mercadona pots trobar una opció.

Pasta de llentia vermella a la venda a Mercadona

Mercadona ven llentia vermella en forma de pasta italiana

La cadena de supermercats valenciana té a la venda Fusilli elaborat amb llentia vermella al 100% per la marca Felicia, una empresa establerta a Itàlia. Concretament, els Fusilli de Felicia estan elaborats amb farina de llentia vermella i només amb ella. D'aquesta forma manca de llet o ous que s'utilitzen per elaborar algunes pastes. A més, tampoc no porten gluten, amb la qual cosa són aptes per a celíacs. I són orgànics, amb què els vegans estaran contents.

Els Fusilli de Felicia a la venda a Mercadona venen en envasos de 250 grams i cada un d'ells costa 1,45 euros. I quant a la seva preparació, només cal seguir els passos de la pasta tradicional. Es bullen durant uns 7 o 8 minuts en aigua i estaran llestos per gaudir de l'àpat.