Quan arriben dates assenyalades i importants al calendari, Mercadona sol reforçar la seva oferta en productes típics de l'època de l'any en la qual som. Els responsables de la cadena de supermercats valenciana tenen molt clar que una manera de mantenir fidels als seus clients és la d'anar millorant la proposta de productes amb novetats atractives. I aquesta estratègia es pot notar ara que s'apropen les festes nadalenques.
Fa dies que l'empresa de l''oncle Roig' reforça les propostes que tenen a veure amb els productes que més solen vendre's en aquestes dates. Vins, pernils, bombons, torrons o polvorons han pres molt protagonisme a les prestatgeries de Mercadona aquests dies. Però no són els únics.
Mercadona reforça la seva aposta en plats preparats amb una recepta estrella de Nadal
A Mercadona són conscients que els seus 'caps', tal com nomenen als seus clients, prioritzen les opcions culinàries que exigeixin poc temps de preparació. I per això han augmentat l'oferta en els últims dies amb plats llestos per escalfar, servir i menjar. I no han utilitzat receptes qualssevol. S'han centrat en plats estrella de Nadal.
Un exemple d'això és l'espatlla de be rostida. Un plat precuinat amb què sorprendràs els teus convidats en aquest menjar especial sense que això suposi un problema per a qui no són especialistes a cuinar i, sobretot, els qui tenen poc temps lliure per elaborar les seves receptes.
Aquest article forma part de la sèrie de plats precuinats que Mercadona va posar a la venda el passat 25 de novembre i que oferirà fins al pròxim 28 de desembre, i que compta amb receptes molt elaborades a preus molt baixos.
Preparació molt fàcil i ràpida
Aquesta espatlla de be rostida, per exemple, ve en peces d'1,5 quilos a un preu de 22,13 euros la unitat. És a dir, surt a 14,75 euros el quilo. I l'envasa Hacendado, encara que l'elabora l'empresa Platos Tradicionals, una empresa establerta a Buñol, València.
La preparació d'aquesta espatlla de be rostida a penes requereix esforç. Només has de preescalfar el forn a 180a C mentre treus l'espatlla de l'envàs i la col·loques sobre un recipient. El fabricant subratlla retirar el protector de l'os de l'espatlla. A continuació fiquem el recipient al forn i el deixem a 180ºC durant 15 minuts. Després d'aquest temps hem d'abocar la salsa per sobre i deixar-lo 5 minuts més. I en menys de mitja hora el tindrem llest per servir i menjar.
Com dèiem, tens altres plats precuinats igual de deliciosos i que també solen ser un boom a les festes nadalenques. Per exemple, el garrí rostit. Ve en peces d'1,4 quilos. I el seu preu és de 29,40 euros. És a dir, surt a 21 euros el quilo.