El compte enrere ha començat. En menys d'un mes arriba el sorteig de la Loteria de Nadal que anuncia l'inici de les festes nadalenques. I és molt probable que en algun dels dies assenyalats et toqui ser amfitrió/a.

Si és així, potser hauries de començar a pensar al menú que oferiràs als teus convidats. I no només això. També et convindria començar a omplir el rebost i el frigorífic. És el consell que hauries de seguir si no vols patir les cues que se solen formar al supermercat en les vigílies de dies festius o quedar-te sense aquest producte estrella en el que havies pensat.

Mercadona té escamarlans grans a la venda

Un lloc on pots començar a fer la compra és Mercadona. Ja saps que la cadena valenciana de supermercats sol reforçar el seu catàleg en funció de l'època de l'any. I aquests dies és habitual trobar entre les seves novetats alguns productes que més solen consumir-se a les festes. No falten el torró, els polvorons, el vi, el cava, la fruita seca, els bombons... I també el marisc. I atenció, perquè està a molt bon preu.

Per exemple, pots trobar escamarlans de gran mida a un preu de 23,90 euros el quilo. Parlem dels escamarlans que envasa Hacendado, proveïdora habitual de Mercadona, i que pots trobar a la secció d'ultracongelats.

Escamarlà gran d'Hisendat a la venda en Mercadona1

Escamarlà gran d'Hacendado a la venda a Mercadona

Aquests escamarlans d'Hacendado són de la marca Dimarosa, distribuïdora de Mariscos Rodríguez. Aquesta empresa està establerta en Pals de la Frontera, a Huelva, on són experts en productes del mar.

Els escamarlans grans d'Hacendado costen 23,90 euros el quilo

Els escamarlans grans d'Hacendado a la venda a Mercadona venen en safates de 500 grams. I cada una d'elles té un preu d'11,95 euros. I as trobaràs al costat de la gamba vermella gran de què ja t'hem parlat en aquest mitjà.

Escamarlà gran d'Hisendat a la venda a Mercadona

Escamarlà gran d'Hacendado a la venda a Mercadona

Quant al seu consum, el productor recomana descongelar els escamarlans que anem a consumir i rentar-les bé. A continuació els hauríem de bullir durant almenys quatre minuts amb sal en abundància i refredar ràpidament.