A Mercadona estan molt pendents de les tendències del mercat, així com de les necessitats i els desitjos dels seus clients. Per això sovint afegeix novetats al seu catàleg i fa tota mena de propostes per a diferents tipus de dietes. Aliments sense gluten, integrals, sense sal, sense sucres, sense greixos, sense lactosa, etc.

A més, a Mercadona fan una forta aposta pel menjar saludable. I és que cada vegada són més els qui opten per seguir una dieta sana i equilibrada amb l'objectiu de cuidar-se de la seva salut i enfortir el sistema immunològic.

Mercadona té noodles a la venda

Però com dèiem, Mercadona busca atendre totes les necessitats dels seus clients. I és conscient que la falta de temps per cuinar és una mica habitual. I per això a les seves prestatgeries també ofereix molts tipus de menjar llest per menjar. I no només a la secció de menjar preparat.

A la zona de pastes també es poden trobar noodles preparats i llestos per menjar en uns quants minuts. Només has d'obrir la tapa fins a la meitat, abocar aigua bullint fins a la marca i de tornar a tancar la tapa per deixar reposar uns quatre minuts. A continuació només haurem de barrejar bé i gaudir del mos.

Noodles de Hacendado amb sabor picant a la venda a Mercadona

Noodles d'Hacendado amb sabor picant a la venda a Mercadona

Els noodles a la venda a Mercadona els envasa Hacendado. I n'hi ha disponibles a tres receptes diferents. Les tenim amb sabor picant, amb sabor a gamba i amb sabor a pollastre.

Noodles de Hacendado amb sabor a gamba a la venda a Mercadona

Noodles d'Hacendado amb sabor picant a la venda a Mercadona

Els noodles tenen origen a la Xina en el 5000 aC.

Tots ells venen en envasos de 65 grams (sense aigua). I el preu de cada unitat és de 0,80 euros, tant a les botigues físiques de la cadena de supermercats valenciana com en la seva pàgina web.

Noodles de Hacendado amb sabor a pollastre a la venda a Mercadona

Noodles d'Hacendado amb sabor picant a la venda a Mercadona

I per si o ho sabies, els noodles són uns fideus que van aparèixer a la Xina l'any 5000 aC. I eren molt populars gràcies que eren una font d'hidrats de carboni que proporcionen molta energia. Amb els anys es va anar estenent a altres països asiàtics fins que la globalització els ha portat a gairebé tots els racons del món.