No cap dubtes que el salmó és un peix deliciós que t'aporta diversos beneficis per a la teva salut i alhora et permet degustar de les millors receptes. Però... I si et diem què pots donar-li un sabor encara més ric? Doncs sí, això és possible i ho ha aconseguit Mercadona amb un producte estrella que està arrasant des de ja: el preparat per a salmó fumat.

El salmó es pot ingerir de diverses formes i en diverses preparacions, però la cadena de supermercat et dona la possibilitat de consumir-lo fumat amb el seu preparat especial per a salmó de la marca Hacendado.

Detalls del preparat per a salmó fumat

L'envàs d'aquest producte conté un pes net de 750 g, prou quantitat que permet preparar entre 400 g i 600 g de salmó. El seu preu és de 3,30 euros a Mercadona.

L'especial del preparat per fer salmó fumat és que actua sobre l'aliment deshidratant-lo al mateix temps que el sala i fuma. Per aquesta raó serà normal que el peix expulsi part del seu líquid.

Preparat per a salmó fumat
Preparat per a salmó fumat

Aquest preparat està compost per diversos ingredients tals com sucre, sal marina refinada, salaó, bicarbonat sòdic, aroma de fum i antiaglomerant: E-536.

Quant al seu valor energètic, per cada 100 g obtindràs 865 kJ / 206 kcal; 0,4 g de les quals 0,04 g són saturades; també t'aporta 50,0 g d'hidrats de carboni dels quals 50,0 g són sucres; de la mateixa manera tindràs 0,0 g de proteïnes i 49,0 g de sal.

Manera d'ús del preparat per a salmó fumat

Aquest preparat és senzill d'utilitzar, d'acord amb les indicacions que mostra l'etiqueta del producte has de seguir aquests quatre senzills passos:

1. Estendre una capa d'aquest preparat en un recipient de la mateixa mida que el salmó, posar a sobre el llom del peix (sense espines ni escames) i cobrir-lo per complet amb el preparat. A més gruix del llom de salmó, més gruix del preparat per fumar.

2. Embolicar el recipient amb film de plàstic i introduir-lo al frigorífic durant 24 hores.

3. Treure el salmó i rebutjar el preparat, rentar el peix amb aigua freda i assecar-lo amb compte.

4. Embolicar de nou el salmó en paper film i guardar-lo al frigorífic unes altres 24 hores perquè reposi.