No cap dubtes que el salmó és un peix deliciós que t'aporta diversos beneficis per a la teva salut i alhora et permet degustar de les millors receptes. Però... I si et diem què pots donar-li un sabor encara més ric? Doncs sí, això és possible i ho ha aconseguit Mercadona amb un producte estrella que està arrasant des de ja: el preparat per a salmó fumat.
El salmó es pot ingerir de diverses formes i en diverses preparacions, però la cadena de supermercat et dona la possibilitat de consumir-lo fumat amb el seu preparat especial per a salmó de la marca Hacendado.
Detalls del preparat per a salmó fumat
L'envàs d'aquest producte conté un pes net de 750 g, prou quantitat que permet preparar entre 400 g i 600 g de salmó. El seu preu és de 3,30 euros a Mercadona.
L'especial del preparat per fer salmó fumat és que actua sobre l'aliment deshidratant-lo al mateix temps que el sala i fuma. Per aquesta raó serà normal que el peix expulsi part del seu líquid.

Aquest preparat està compost per diversos ingredients tals com sucre, sal marina refinada, salaó, bicarbonat sòdic, aroma de fum i antiaglomerant: E-536.
Quant al seu valor energètic, per cada 100 g obtindràs 865 kJ / 206 kcal; 0,4 g de les quals 0,04 g són saturades; també t'aporta 50,0 g d'hidrats de carboni dels quals 50,0 g són sucres; de la mateixa manera tindràs 0,0 g de proteïnes i 49,0 g de sal.
Manera d'ús del preparat per a salmó fumat
Aquest preparat és senzill d'utilitzar, d'acord amb les indicacions que mostra l'etiqueta del producte has de seguir aquests quatre senzills passos:
1. Estendre una capa d'aquest preparat en un recipient de la mateixa mida que el salmó, posar a sobre el llom del peix (sense espines ni escames) i cobrir-lo per complet amb el preparat. A més gruix del llom de salmó, més gruix del preparat per fumar.
2. Embolicar el recipient amb film de plàstic i introduir-lo al frigorífic durant 24 hores.
3. Treure el salmó i rebutjar el preparat, rentar el peix amb aigua freda i assecar-lo amb compte.
4. Embolicar de nou el salmó en paper film i guardar-lo al frigorífic unes altres 24 hores perquè reposi.