Aquesta és la nova pasta amb què Mercadona ja conquereix els qui cuiden la seva figura perquè té propietats que s'adapten a diferents plans d'alimentació i es processa amb facilitat gràcies als seus components. Pertany a la línia Hacendado de Mercadona, la qual cosa és garantia de bon sabor.
Mercadona i la seva nova pasta conquereixen
La pasta integral de Mercadona és la solució per als amants de la pasta que volen menjar d'aquest platet amb menys remordiment. Està elaborada 100% a base de sèmola integral de blat de moro dur per oferir una textura agradable i un sabor molt semblant al de la pasta tradicional perquè no notis gaire la diferència.
És una pasta de la línia Hisendat que aconsegueixes ara mateix amb el nom de Colallini i té un aspecte de color més fosc, igual com els aliments integrals convencionals, el que la fa diferenciar-se de la resta i que puguis ubicar-la ràpidament.
És possible que la pasta compti amb traces d'ou, mostassa i soja, a més de ser una pasta que conté gluten, punts que són importants a tenir en compte en cas que portis una alimentació especialitzada.
Per a la seva conservació després d'oberta, és recomanable que mantinguis aquesta pasta en un lloc fresc i allunyada de la llum, així evites danys al cap de poc temps i aprofites al màxim tot el paquet. En cas que tinguis dubtes sobre el seu valor nutricional, pots fer un cop d'ull en la part posterior a la taula on trobes tots els valors d'interès.
És una pasta de Mercadona de fàcil preparació, només n'hi ha prou que deixis bullir una olla amb aigua, després que bulli, agregues la pasta i has de deixar-la cuinar entre 5 i 6 minuts, és recomanable que no deixis passar molt el temps, doncs les pastes integrals solen estovar-se amb més rapidesa que les convencionals i no et resultarà gaire agradable la seva textura si el temps se supera.
Una vegada passat el temps pots colar i servir amb la salsa de la teva preferència. Ara mateix trobes aquesta pasta a Mercadona en una presentació de 500 grams i amb un preu d'1,20 euros, un preu per a totes les butxaques.