Encara és aviat per parlar del Nadal, però no ho és si ens referim a productes que ens ajuden a preparar-nos per a la data. Articles que ajuden a mantenir la línia i que són perfectes per arribar a aquesta data assenyalada sense sobre pes i preparats per suportar els tiberis contundents que ens vindran per davant. A més, després que al nadal passat la majoria no vam poder reunir-nos amb els nostres éssers més estimats, hi ha moltes ganes de celebrar-ho.
Un objectiu en el qual t'ajuda Mercadona amb les nombroses opcions que proposa als seus clients al seu catàleg, ja sigui en forma de productes saludables, integrals o sense grasses, o en forma de complements alimentaris.
Mercadona té una xocolata que no engreixa
I no només això. També tenen capricis com la xocolata en un format que no engreixa. Sí, ho has llegit bé. No obstant això, has de tenir en compte que és un producte apte només per als paladars més atrevits.
L'habitual quan parlem de xocolata és pensar en el sucre que contenen i que no pot ser beneficiós per a la nostra salut. No obstant això, d'un temps cap aquí s'han fet més populars les xocolates que contenen menys sucre i més percentatge de cacau. Unes xocolates més saludables i amb un sabor més amarg a què s'estan acostumant cada vegada més consumidors i consumidores.
La xocolata amb el 99% de cacau de Mercadona ven 8.000 unitats al dia
A Mercadona pots trobar xocolates amb diversos nivells de cacau, encara que és el del 99% de cacau un dels més venuts. Segons anunciava Mercadona fa unes setmanes, es comercialitzen al voltant de 8.000 unitats al dia. Una xocolata que no porta sucres afegits i que, per tant, no engreixa.
Aquesta xocolata amb el 99% de cacau la fabrica el proveïdor portuguès Totaler Imperial Produtos Alimentares i l'envasa Hisendat en tauletes de 100 grams. Aquesta elaborat únicament amb pasta de cacau, cacau en pols i mantega de cacau. I cada unitat costa 1,50 euros.
Beneficis per a la salut del cacau
Mentrestant, has de saber que el cacau és un ingredient molt beneficiós per a la nostra salut. Proporciona efectes antioxidants gràcies al seu alt contingut en flavonoides, que ajuden a contenir el mal que fan els radicals lliures.
A més, segons el Centre Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i la Universitat Complutense de Madrid, el cacau afavoreix la salut cardiovascular, millorant el nivell de colesterol i regulant la pressió arterial. Una teoria avalada per l'Escola de Salut Pública de la Universitat d'Harvard. Mentre que la Fundació Espanyola del Cor (FEC) recomana el consum de xocolata negra ja que "ajuda a restaurar la flexibilitat de les artèries i evita que el leucòcits s'enganxin a les parets dels vasos sanguinis".
I això no és tot. Algunes institucions apunten que el cacau pot ser beneficiós per prevenir el desenvolupament de diabetis.