A Mercadona es poden trobar tota mena de patates de bossa. Estan les tradicionals, al punt de sal, i de molts altres sabors, com de pollastre, de pernil, de pernil i formatge, de sal i vinagre... tanmateix, l'última novetat que han portat no té un sabor original, si no un aspecte molt poc convencional i diferent de la resta. Això es deu a la peculiar forma que tenen, i que es diferencien molt de la forma rodona que estem acostumats a veure.
I és que venen en estics, és a dir, en pals allargats, i estan fetes a base de midó, flocs i farina de patata, i per descomptat, oli de gira-sol i sal. El pes net de la bossa és de 75 grams, i conté 529 quilocalories, amb un preu de res més 80 cèntims. En cas de voler matar la gana entre menjars, resulta una mossada bastant apetitosa, i és ideal per servir-lo a mode de piscolabis, abans de dinar.
Ja estan a la venda en pràcticament tots els Mercadona d'Espanya, i són un producte exclusiu de la marca Hacendado. A més, aquestes patates estics de bossa són ideals per a tothom, també, per a aquells que tinguin intolerància al gluten, és a dir, per als celíacs. No conté ni mica de gluten, la qual cosa fa que qualsevol persona pugui menjar aquestes patates sense cap tipus de problema ni d'impediment.
Per a la seva correcta conservació, tan sols recomanen deixar-lo en un lloc fresc, i consumir-lo en menys d'una setmana. Altrament, el tacte cruixent de les patates desapareixeria, i presentaria un aspecte molt més revingut. Qui encara no hagi pogut provar aquestes patates, una cosa que sembla gairebé impossible, és a temps de fer-ho.
Només ha d'apropar-se al Mercadona més proper.