Mercadona ho ha tornat a fer: si ja ho ha petat amb les llesques de pa especials per fer les torradetes de Santa Teresa, torna a arrasar, aquesta vegada amb les famoses torrades de Setmana Santa llestes per ser consumides.
Torradetes de Santa Teresa de Mercadona
Les torradetes de Santa Teresa, conegudes popularment com les "torrijas", són un dels menjars més famosos de Setmana Santa i és el plat ideal per captivar els més llaminers de la casa. Tot i que l'elaboració d'aquestes torradetes pot deixar la cuina feta un desastre, el resultat és espectacular, sobretot pels paladars més llaminers.
Però què passa quan hi ha moltes ganes de menjar torradetes de Santa Teresa però poques ganes de cuinar? Mercadona, com sempre, té la solució: torradetes de Santa Teresa congelades a punt per ser consumides. Sí, sí, has llegit bé: torrades de Santa Teresa ja elaborades, l'únic que cal fer és descongelar-les i gaudir del seu espectacular gust.
Es tracta d'un producte especial i ideal per Setmana Santa per quan hi ha molta gana però poques ganes de cuinar. El millor de tot és el seu preu ridícul: només costa 3,65 euros l'envàs, on venen 400 grams de producte, que són quatre torradetes. Això significa que cada torrada de Santa Teresa surt a 0,91 euros la unitat i que, per aquest baix preu, es pot gaudir d'un dels plats més populars de Setmana Santa.
Aquest producte s'ha començat a distribuir als establiments del Mercadona i, els dies vinents, arribarà a tots els supermercats. Els seus clients estan impacients per provar aquest nou producte, ja que té molt bones valoracions a les xarxes socials, ja que els afortunats que han provat aquestes torradetes, han deixat la seva opinió a diferents pàgines com, per exemple, a l'Instagram de Mercadona Novedades: "Estan boníssimes", comenta un usuari.
Llesques de pa per fer torrades de Santa Teresa
Pels fanàtics de les postres casolanes, també tenim bones notícies: la cadena de supermercats Mercadona ha posat a la venda unes llesques de pa especials per fer les torradetes de Santa Teresa i, amb el seu toc de llimona i canyella, han estat capaces de captivar els paladars més exigents.