Un dels molts motius pels quals Mercadona porta molts anys ja sent la cadena de supermercats de referència a Espanya és pel seu inconformisme. Els de Juan Roig se saben líders, però això no implica que no estiguin constantment buscant noves maneres d'ampliar la seva nòmina de clients fixos.

Entre altres coses perquè, a diferència d'altres cadenes de supermercats com Aldi, Carrefour o Lidl, els valencià segueixen centrat únicament i exclusivament en les tres categories principals que els han portat a l'èxit: alimentació, neteja i productes de cura personal.

En aquest sentit, a Mercadona sempre estan atents a les necessitats dels seus clients i, sobretot, a les tendències del mercat. És per això que, ara que molts i moltes busquen incorporar en la seva dieta aliments saludables, la cadena valenciana està apostant per llançar una sèrie de nous productes que encaixen perfectament amb aquest tipus de clients.

Però el millor de tot és que a la cadena no ho fan d'una manera tan sols apostant pels productes tradicionals saludables, sinó que aposten per anar un pas més enllà i arriscar transformant plats molt clàssics de la gastronomia espanyola com són les molles.

Les molles de coliflor que venen a Mercadona i que compten cada vegada amb més adeptes

Un molt bon exemple d'aquesta aposta per la innovació a Mercadona són les Molles de coliflor ultracongelades d'Hacendado, unes molles que formen ja part de moltes llistes de la compra dels que busquen una dieta sana i saludable.

Les Molles de coliflor ultracongelades d'Hisendat de Mercadona - Mercadona

En aquest cas, la bossa de 450 grams d'aquestes mgas té un preu d'1,50 euros, i per menjar-les cal seguir els següents passos: agregar la barreja en una paella preescalfada amb una miqueta d'oli, tapar i cuina a foc lent durant aproximadament 8 minuts, removent de tant en tant i, després, retirar la tapa i continuar cuinant durant 1 o 2 minuts.

Un dels punts forts d'aquestes molles és que, en ser de coliflor, ajuden a lluitar contra el restrenyiment a causa de l'alt percentatge de fibra que té aquesta verdura. A més, és rica també en niacina, magnesi i fòsfor, vitamina B6, àcid fòlic, vitamina C, vitamina K, proteïna, tiamina, riboflavina i àcid pantotènic.

Una novetat molt sana a preu low cost que, segur, i més ara que molts i moltes estan començant l'operació biquini, incorporaran la seva dieta.