Sens dubte, el pernil serrà és un dels símbols d'Espanya. El seu increïble sabor, aroma i textura es deu a un llarg procés de curat que té anys d'història i desenvolupament tecnològic al país. Existeixen dues variants principals: el pernil ibèric i el serrà. Entre els aspectes que els diferencien hi ha el color de la carn. El pernil serrà té un color més clar, una carn més rosada i suau, mentre que l'ibèric es caracteritza per tenir una carn vermellosa i brillant gràcies al viat del greix i alhora.
De tota manera, en qualsevol de les seves variants, aquesta carn freda de porc és una de les insígnies del país i un dels atractius turístics principals. Per això Mercadona té a la venda el pernil serrà amb talls extrafins d'Incarlopsa que s'està esgotant ràpidament. Aquest pernil serrà ve a pràctics i fins talls fabricats a base de pernil de porc, sal, sucre, antioxidants i conservadors. Venen en un pack segellat amb un pes net de 120 grams i l'empresa encarregada de la seva fabricació és Indústries Bàsiques Loriente Piqueras, S.A.

Ve amb una pestanya obre fàcil que s'ubica en un dels vèrtexs de la prestància, es recomana mantenir refrigerat (amb temperatures que oscil·len entre 0°C i 5°C), extreure de la nevera 2 hores abans del seu consum i obrir el paquet 15 minuts abans de servir. En un altre ordre d'idees, cal destacar que gaudeix d'una vida estri de 7 dies una vegada obert i, segons les dades aportades en la seva prestància, per cada 100 g s'obtenen 247,8 Kcal, a més de 12,2 g de greixos, 4,6 g de greixos saturats, 1 g d'hidrats de carboni, 0,5 g de sucres, 33,5 g de proteïnes i 3,6 g de sal.
El pernil serrà és un dels nobles aperitius que mai no poden faltar, el rei d'un aperitiu que es preï és el pernil. A Mercadona, el paquet de 120 grams de talls fins de pernil serrà Incarlopsa costa només 2,55 euros. Està acreditada una curació mínima de 14 mesos, i el pernil és un encreuament amb raça Duroc. Així que si vols aconseguir aquest aliment espectacular el que has de fer és visitar el lloc web de Mercadona o apropar-se personalment a la tenda física de la firma.
El pernil serrà, rei de la gastronomia espanyola
Aquest és un producte molt espanyol. Potser no hi ha un altre aliment que representi tan bé a la gastronomia d'Espanya a nivell mundial com el pernil serrà o el pernil ibèric. És més, els productors d'aquests carnis provinents del porc calculen que la producció anual en aquest país és d'uns 50 milions de pernils o paletes curades, dels quals la cinquena part s'exporta perquè els consumidors d'altres països puguin gaudir.
Incarlopsa porta a la venda productes de qualitat
La gamma de productes en què se centrarà Incarlopsa serà pernil, paleta, xoriço i llonganissa (tant cular com extra), llom i capçal de llom ibèrics. Tota aquesta gamma de productes es podrà trobar en format peça envasat en atmosfera protectora.