La conjunció perfecta entre el sabor i intensitat és en un sol aliment: la paleta de gla 100% ibèrica. No hi ha cap dubte que aquest és el pernil que marca la diferència respecte a altres sabors, i és per això que no ens sorprèn que sigui actualment el producte més venut d'El Corte Inglés.
La botiga té a la venda una paleta de gla 100% Ibèrica de Club del Gurmet que té un pes entre 4,5 i 5 kg. És un producte ibèric únic, una meravellosa conjunció entre la montanera a la devesa, els processos tradicionals i les més modernes instal·lacions. Una delicatessen en què confiar plenament, tal com precisa El Corte Inglés en el seu lloc web.
Per obtenir aquest aliment els porcs viuen com un rei: cada animal compta amb alguna cosa més d'una hectàrea per a ell sol, amb la qual cosa s'assegura les glans que necessita. Per a la criança d'aquest porc és important l'alimentació, però també l'exercici que realitzen; les piares pasturen en total llibertat, de manera que l'ibèric assoleix el múscul precís perquè la paleta acabi tenint la màxima qualitat.
Pots comprar-la ara mateix en El Corte Inglés
Paleta de gla, beneficis
Per delectar-se amb aquest aliment compost amb sal i conservadors (E-252, E-250), només has de visitar alguns dels establiments físics d'El Corte Inglés o demanar-ho de manera online. El seu preu és de 185 euros la peça. Com a suggeriment de la botiga, després de comprar-lo l'has de conservar en un lloc fresc i sec.
Les qualitats saludables més significatives a l'hora de comprar paleta de gla i no un altre tipus de paleta són importants. Aquesta t'assegura per la norma de qualitat, que l'animal s'ha alimentat en llibertat de tots els recursos naturals que li proporciona la devesa.
Un d'aquests recursos són les glans que proporcionen altes quantitats d'àcid oleic, els quals són beneficiosos per al sistema circulatori.
El principal benefici del consum d'àcid oleic és la seva qualitat protectora del sistema cardiovascular, amb diversos mecanismes: d'una banda, ajuda a reduir la tensió arterial i per un altre, ajuda a reduir el colesterol dolent i augmentar el bo.