Mercadona ha aconseguit al llarg dels últims anys anar guanyant terreny al mercat amb diverses estratègies. Una de les més reeixides posades en marxa és la del menjar preparat. Es tracta d'aliments cuinats als mateixos supermercats que es poden menjar a l'instant. El gran protagonista d'aquesta història és el pa de vidre que està a la venda al supermercat; és el favorit dels clients.
Parlem del pa de vidre rodó, és ideal per combinar amb una ceba caramel·litzada i una mica de formatge de cabra. Té aquesta textura perfecta per cuinar plats o tapes salades. El podem guardar al congelador ja tallat i simplement descongelar-lo amb un toc de forn amb els ingredients elegits a la seva superfície estarà perfecte. Està fet amb farina de blat, massa mare, llevat, oli d'oliva, sal i farina de malt de blat.
Un pa ideal per fer hamburgueses casolanes
Així mateix, compta amb una crosta més prima i cruixent, així com una molla amb molt forat. El resultat és un pa lleuger, poc dens i molt saborós ideal per consumir i combinar-lo amb embotit o simplement només a tall de snack.
Per adquirir aquest deliciós pa has de visitar la secció d'enfornats de Mercadona. Ve en peces d'uns 78 grams i el seu preu és el millor ja que només hauràs de pagar la suma de 0,45 euros. Actualment és el pa més venut del supermercat.
Què és el pa de vidre?
És perfecte per cuinar unes hamburgueses casolanes gurmet ja que semblaran tretes d'un restaurant de luxe. Aquest pa suporta una bona base per a aquest tipus d'entrepans que aguanten sense desfer-se la maionesa o la salsa barbacoa que decideixis incorporar. Si el torrem una mica serà encara més resistent als sucs de la millor hamburguesa del món.
El pa de vidre va ser inventat i desenvolupat a Barcelona, més específicament pel forner Jordi Nomen de Concept Pa, fa gairbé 20 anys, el 2004. Té moltes similituds amb el pa xapata tradicional, que va venir d'Itàlia.