No tots els olis són iguals. Com hauràs comprovat al supermercat on tinguis costum de fer la compra, existeixen molts tipus d'oli. N'hi ha de més o menys refinats, més o menys àcids, d'oliva, de gira-sol, verge o verge extra, etc. I en funció dels plats que preparis, alguns són més recomanables que d'altres. Però clar, l'oli no és un producte barat. I per això el més habitual és cenyir-se a un tipus d'oli per utilitzar en totes les preparacions que fem.

Tanmateix, l Club del Gourmet d'El Corte Inglés trobaràs un producte que et permetrà tenir diferents olis en una sola compra que, a més, podràs tenir emmagatzemats de manera ordenada. Amb aquest producte, podràs tastar diferents varietats d'oli d'alta qualitat, i també tindràs l'oportunitat d'utilitzar-los en funció del plat que estiguis preparant.

En el Corte Inglés trobaràs un estoig amb quatre olis sota la marca del Club del Gourmet

Es tracta de l'estoig col·lecció de 4 varietats d'oli d'oliva verge extra. Ve envasat sota la marca del Club del Gourmet, la qual cosa garanteix alta qualitat. Cada estoig compta amb quatre ampolles de 250 ml, suficient perquè puguis els degustar i utilitzar en diferents plats. I les varietats que trobaràs són:

  • 1 ampolla d'OOVE d'hojiblanca.
  • 1 ampolla d'AOVE d'arbequina.
  • 1 ampolla d'AOVE de picual.
  • 1 ampolla d'AOVE d'ocal.
Estoig col·lecció de 4 varietats d'oli d'oliva verge extra

Pots comprar-lo ara mateix a El Corte Inglés

Podràs tastar els quatre olis per menys de 40 euros

En el primer cas, el d'hojiblanca, trobaràs un oli "afruitat, intens i amb aroma d'herba, pell de plàtan i tomàquet," tal com assenyala el fabricant. És "poc astringent i de regust ametllat". A més, és "suau, net i no amarga ni pica". I el fabricant recomana fer-lo servir en "amanides de tomàquet, salmorejos, peix blau, carn i guisats".

L'oli d'arbequina és "suau, dolç i afruitat, amb aromes d'oliva verda i altres fruites, com ara poma i ametlla verda". No és amarg. És "lleuger de picor i fluid, molt net i fresc." I és ideal per a "amanides verdes, verdures, arrossos, sofregit de paella, maonesa, fruites àcides (pinya i mango)", o amb pa torrat.

L'oli picual és "afruitat, intens amb notes d'herba, borratja i planta de tomàquet". Té una entrada amb "una amargor suau i una picor final molt característica que recorda al pebre". La textura és fluida i lleugera. I és perfecte per a "amanides mixtes, gaspatxos i fregits en general".

Finalment, l'ocal és "suau i subtil, amb aroma afruitada d'alfàbrega i herba fresca". "Molt net i fluid, amb cert gust d'ametlla i sense gens d'amargor, no pica i és molt bo al paladar". I és perfecte per "donar un toc final a peixos, ideal per a rebosteria, xocolates i verdures al vapor."

Un estoig que trobaràs a la pàgina web d'El Corte Inglés, a la secció del Club del Gourmet, a un preu de 39 euros.

Pots comprar-lo ara mateix a El Corte Inglés