La cuina a Sant Sebastià i al País Basc en general sabem l'alta qualitat que té, amb la qual cosa menjar als restaurants més ben valorats és una cosa que hem de provar sí o sí, amb el que ens n'hem anat a TripAdvisor per veure precisament això, els restaurants més ben valorats de Sant Sebastià.

Producte de qualitat a Sant Sebastià

El més ben situat és el Mendaur Berria, a menys d'un quilòmetre de la Platja de la Concha, en una ubicació perfecta perquè ens vingui de passada. Aquest restaurant ens serveix menjar espanyol i mediterrani en general, sense oblidar la fusió que proposen innovant en l'elaboració dels seus plats, especialment en els pintxos, dels quals molts ja parlen en els comentaris de TripAdvisor: "Excel·lent, una experiència única a San Sebastià. Pintxos elaborats amb gust. Cuina de qualitat amb producte de primera. Tot molt cuidat."

mendaur

Exterior del Mendaur Berria

Trobem un recital de plats i pintxos, ja sigui de marisc, peix, carn, verdura... Mostrant com de rica i variada que és la cuina basca, i per què té la fama internacional que ostenta. A més, les postres també són d'aquests que et deixen amb el millor gust possible després de menjar.

Un lloc ideal per anar i repetir, ja que com diem la varietat de pintxos és molt gran i la constant recerca de nous sabors ho fan un lloc imprescindible en la nostra ruta gastronòmica per Sant Sebastià.

El segon lloc més ben valorat és el Tedone Jatetxea, ubicat també a un quilòmetre de la Platja de la Concha, aproximadament, i en el qual la cuina espanyola i mediterrània també es troben, sempre amb la constant innovació i fusió per construir nous matisos als seus plats.

tedone

Plat del Tedone Jatetxea

A més, en aquest restaurant entre el 70% i el 80% dels ingredients de la carta són d'origen ecològic.

Entre els seus plats trobem per exemple els filets de seitan artesanal amb ceba caramel·litzada, espinacs baby i magrana, lloms de tonyina fumada, sobre pebrots del Piquillo rostits i amb pesto, nap japonès i anet o també les vieires a la planxa amb algues, bolets variats i sobre una crema d'"ajoblanco". Com veiem, tots plats suaus però alhora impregnats de molts sabors per tenir una experiència gastronòmica a l'altura del que s'espera d'un restaurant de cuina mediterrània que aposta per la fusió i la importació dels millors productes internacionals.

Finalment, com a tercer restaurant més ben valorat trobem la La Txuleteria del Iraeta. Aquest rostidor clàssic dels de tota la vida opta per les carns de la millor qualitat per fer gaurdir els seus comensals. El txuletón és el seu plat estrella, encara que entre les racions que podem trobar també hi ha croquetes, pop, truita... El bo i millor de la cuina espanyola a la nostra taula, i sempre amb el millor producte possible.

txul

La Txuleteria del Iraeta

Aquests són els tres restaurants més ben valorats, amb diferents estils i amb una oferta també diferent, però que tenen al producte de gran qualitat la seva base per a l'èxit.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de qualsevol canvi en les valoracions)