Fa uns anys enrere hagués sigut impensable que l’arròs bullit amb algues fos una delícia per la societat occidental o que se’ns fes la boca aigua menjant peix cru. Però la cuina japonesa va arribar per quedar-se i per revolucionar els nostres àpats; avui en dia, el sushi és un dels menjars més ben valorats per totes aquelles persones que s’han atrevit a provar-ne les seves múltiples varietats. Si al principi només es trobava en restaurants especialitzats, l’auge d’aquesta costum culinària ha fet que altres establiments se sumin a oferir productes de qualitat, accessibles i aptes per tothom. És el cas de Bon Preu i Esclat, que aposta per apropar-se a la creixent tendència del mercat i als gustos dels sushi lovers amb més de 100 referències per viatjar al país del sol naixent a través del paladar.
Bon Preu i Esclat instal·la 25 corners de sushi als seus establiments
Un dels principals inconvenients alhora de consumir aquesta mena de cuina és el preu. El cert és que el sushi destaca per ser un menjar d’un preu força elevat, fet que discrimina a aquells que no poden permetre’s consumir-lo. Bon Preu i Esclat dona la volta a aquesta problemàtica per democratitzar-lo i acostar-lo als més fanàtics a partir de preus accessibles. Com? La cadena ha apostat per instal·lar més de 25 corners de sushi als seus establiments, amb varietats de producte fresc i peces que es preparen al moment.
Makis, nigiris, california rolls i moltes més opcions que s’organitzen en safates, completant un plat complet pels més fanàtics del sushi - tot i que també n'hi ha que són homogenis, és a dir, vàries peces d'una única varietat. També hi ha molta varietat en els assortits de safates, amb combinacions ben diferents per acontentar tots els gustos. I per facilitar la vida perquè els clients puguin gaudir del plat estrella de la cuina japonesa, una de les opcions que posa a disposició la cadena és el servei d’encàrrec.
Quina varietat de sushi pots trobar?
Tot i que per la majoria de gent, el sushi fa referència al peix cru, la realitat és que el sushi és una forma de preparar l'arròs; vaja, que pot portar peix, però no és imprescindible: les peces de peix cru es diuen sashimi, i van sense arròs; o els nigiris, que són els més consumits al Japó, i que fan referència a les peces d'arròs complementades amb una làmina de peix cru al damunt - els més utilitzats són el salmó, la tonyina o el peix mantega.
I és que, certament, hi ha tantes varietats en aquest plat com cuiners hi ha al món, ja que es pot jugar amb molts ingredients i sabors per crear noves idees. A Bon Preu i Esclat fan volar la imaginació perquè, a banda d'aquelles més preuades, hi hagi opcions sorprenents que puguin agradar a tothom.