Tots els tipus de restaurant tenen el seu encant: els econòmics, els de menjar internacional, els que utilitzen majorment producte de proximitat... i també els que apareixen a la Guia Michelin, que ens fan viure experiències gastronòmiques més enllà del rutinari. Hi ha un restaurant a Reus que no només està en aquesta prestigiosa guia, sinó que arrasa a TripAdvisor, sent el tercer restaurant amb millor valoració, així que hem volgut descobrir-ho.

Un restaurant de cuina mediterrània

Es tracta del Ferran Cerro Restaurant, situat en el centre de la ciutat, i que ofereix una cuina mediterrània, però enfocada als plats espanyols i catalans que ens resultaran familiars, però alhora que veurem diferents maneres de degustar-los.

Hem volgut llegir algunes opinions a TripAdvisor, i la gran majoria són molt positives, com no podria ser de cap altra forma, com per exemple aquesta: "Excel·lent descobriment al centre de Reus, totalment un encert. Cuiden al màxim tots i cada un dels detalls, servei excel·lent, atenció excel·lent, et fan sentir com casa. El menjar és més que excel·lent, local molt bonic amb privacitat, que mes es pot demanar? Si sou a Reus, és el vostre restaurant sens dubte, repetireu."

El seu xef, natural de Reus i format en cases de reconegut prestigi, busca la sorpresa elaborant una cuina creativa de gran nivell tècnic, sempre partint del producte local. Així que hem volgut saber una mica més de la seva carta, i aquests són alguns dels entrants que hi ha:

  • Carbassa-Llagostí: Mil fulls de carbassa, crema de marisc especiada, llagostí i oli de vainilla
  • Caneló "Rostit": Beixamel suau i bolets de temporada a la crema
  • Bacallà: Confitat i brandada amb pebrots del piquillo, tomàquet i porro

ferr2

Plat de la carta

Com principals, aquestes són algunes opcions que tenim de carn o de peix:

  • Filet Estil "Cachopo": Fregit amb guarnició de puré trufat, formatge i patata
  • Rap: Amb el seu suc, samfaina i mojo verd de julivert
  • Presa Ibèrica: A la brasa, moniato fumat, xips aromatitzades i el seu suc

ferrgrande

Ferran Cerro Restaurant

Els amants dels arrossos també estan d'enhorabona, i és que hi ha diferents opcions, com l'arròs de verdures o el de gamba, amb un estil molt particular: pelada, i tallada estil tartar i servida a sobre del seu arròs melós de marisc.

Per als que es preguntin quines postres hi ha, trobem xocolata amb taronja, babá al rom o formatges del dia amb la seva melmelada. Opcions molt diferents per als diferents gustos a l'hora d'acabar de menjar.

Com veiem, un restaurant que aposta per la cuina i els productes tradicionals i de qualitat, però sempre intentant evolucionar i fent-li un volt perquè visquem una experiència gastronòmica, una cosa que els fa ja aparèixer a la Guia Michelin i ser en boca de molts a Reus.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)