Als amants del gènere de terror sempre ens han agradat les llegendes al voltant de les pel·lícules. D'alguna manera, el fet que estiguin "maleïdes", fa que la cinta sigui encara més terrorífica i que, per tant, tinguem més ganes de veure-la. Per tant, avui et portem la pel·lícula que s'ha autoproclamat com a la pel·lícula més letal de la història, sent la causant de la mort de 60 persones.
🍿 El perquè de l'orina negra a 'La Sociedad de la nieve' i altres curiositats
📹 Aquests pobles catalans han sigut escenaris d'una famosíssima pel·lícula de Netflix. Ho sabies?
'Antrum' és considerada la pel·lícula més letal de la història
'Antrum' és un film dirigit per David Amito i Michael Laicini que es va estrenar el 2018 i és d'origen canadenc. Igual que pel·lícules com 'El projecte de la Bruixa de Blair' o 'Paranormal Activity', la pel·lícula està gravada com a un fals documental, recurs que permet gravar amb un baix pressupost i plans simples, però efectius. La sinopsis de la pel·lícula és la següent:
"Després dels rumors de la seva desaparició, Antrum apareix com una pel·lícula maleïda de la dècada dels 70. Els espectadors estan avisats que han d'actuar amb cautela. Es diu que és la història d'un noi i una noia joves que s'endinsaran en un bosc per salvar l'ànima de la seva mascota fallida recentment. Així viatgen a Antrum, el lloc on el dimoni va aterrar després de caure del cel. Allà, els nens comencen a cavar un forat a l'infern"
Igual que títols com 'Poltergeist', 'L'exorcista' o 'Expedient Warren', el fet de tenir el títol de "pel·lícula maleïda" han ajudat a cridar l'atenció del públic. Aquesta pel·lícula s'autoproclama "orgullosament" de ser la pel·lícula més letal de la història, sent la causant de 60 morts. De fet, aquest fet està destacat inclús al tràiler de la cinta, on també apareix un avís legal avisant que si mors mirant-la, no és responsabilitat de l'equip.
De fet, tot i que ja fa uns quants anys que la cinta va ser estrenada, pot ser que hagis sentit a parlar d'ella per les xarxes socials, ja que avui en dia encara continua sent molt coneguda i va crear un gran rebombori en el seu moment.
La veritat és que no sabem si realment la cinta està maleïda o no, però el que és segur és que l'equip de màrqueting va fer una feina excel·lent. Des d'un principi, s'ha fet creure que 'Antrum' pot tenir efectes negatius pels seus espectadors, cosa que, com hem dit, ja ha ajudat a augmentar l'audiència d'altres pel·lícules abans. T'ho pinten com si la pel·lícula fos un documental real, mentre que simplement està gravada com a un fals documental. Tota la duració de la pel·lícula és una perfecta combinació per a incrementar la inquietud dels valents que s'han atrevit a veure-la.
Experiències dels valents que han vist 'Antrum'
Si ens posem a buscar opinions de gent que ha vist 'Antrum', ens trobem amb opinions molt diferents. A les ressenyes de Google, per exemple, ens trobem a Santi Donato, que puntua la pel·lícula amb una sola estrella i comenta que la pel·lícula està realment maleïda, ja que ell sentia que alguna cosa l'estava mirant, i la seva novia va somiar que un home vermell amb banyes la perseguia.
A més a més, un altre comentari de Ricardo Josue Castro García diu el següent:
"Personalment, vaig veure la pel·lícula fa dos dies i em va semblar molt bona, ja que et deixa expectant al que pugui passar. Mentre veia la pel·lícula no vaig poder alçar la vista fins que va acabar, a part de sentir diversos sons a la pel·lícula com si fossin deïtats o dimonis parlant-nos als espectadors.
Les úniques sensacions estranyes que he tingut, és que a la nit sento una presència a l'habitació de l'hospital on he estat treballant i la temperatura de l'habitació és molt calenta, tot i que estem a l'hivern a Madrid. Quan em despertava, estava completament mullat en suor i recordava estar somiant, però no sabia específicament amb què o qui somiava, només haver vist molta foscor en el meu somni. Ja porto dues nits així després de veure la pel·lícula"
Sigui com sigui, si t'agrada el gènere de terror i li vols donar una oportunitat, t'animem a veure-la!