Los Bridgerton és la sèrie més vista de la història de Netflix. Segons ha explicat el gegant digital en un comunicat, 82 milions de comptes han vist l'èxit televisiu de Shonda Rhimes en els primers 28 dies de vida després de la seva estrena nadalenca.
Les dades d'audiència de Netflix, però, cal analitzar-les amb peus de plom, ja que el mètode que utilitza la plataforma per definir un visionat és molt controvertit: si un usuari veu un dels continguts durant dos minuts, la plataforma comptabilitza que s'ha visionat tot.
En qualsevol cas, i per molt que el mètode Netflix sigui dubtós, el cert és que Los Bridgerton s'ha situat per sobre d'altres fenòmens de la plataforma com The Witcher, Lupin, Gambito de Dama i fins i tot Stranger Things. Així, és comprensible que la setmana passada Netflix confirmés a través de la misteriosa narradora de la sèrie, Lady Whistledown, que hi haurà segona temporada.
En una nota firmada per ella mateixa, el personatge va revelar que la següent temporada de la sèrie se centrarà en el germà gran de la família, Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) i que es començarà a gravar aquesta primavera. "Aquesta autora ha estat fidelment informada que Lord Anthony Bridgerton pretén dominar la temporada social", assenyalava Whistledown, qui va advertir que tindrà la seva ploma "llesta per relatar totes les seves activitats romàntiques". Tot i que no s'han revelat més detalls, es pressuposa que Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) i el duc de Hastings (Regé-Jean Page) seguiran formant part de la trama d'aquesta estimulant sèrie d'època que ha causat sensació en les darreres setmanes.
L'agenda de Netflix perquè no tinguis orgasmes
Tot i que la sèrie ha estat tot un èxit, el cert és que el tractament d'un dels seus elements clau, el sexe, és francament discutible. En la crítica que Anna R. Picas publicava aquest dimecres a Revers, descobrim que les rebolcades dels protagonistes de Los Bridgerton són horribles. I no només això.
La representació naïf d'una societat on blancs i negres conviuen amb harmonia, la mirada errònia amb què s'enfoca l'eròtica femenina, la hipersexualització de l'únic personatge afroamericà de la sèrie, la manca de protagonistes asiàtics o els arranjaments pop injustificats són alguns dels altres errors que podem detectar a la producció de moda de Netflix.