El trencador museu White Rabbit - “The Off-Museum” redefineix l'escena cultural de Barcelona amb el llançament de ‘Nits al White Rabbit’, el cicle d'esdeveniments culturals que aposta pel talent emergent i per retornar la cultura al Passeig de Gràcia.
‘Nits al White Rabbit’ neix amb el propòsit de fer barri al Passeig de Gràcia, recuperant el cor de Barcelona i celebrant el talent local en viu. El General Manager i Fundador de White Rabbit, Enrique Vives, explica: “El nostre objectiu és recuperar l'esperit de la Barcelona olímpica del ‘92”.
A través d'aquest cicle, el museu revitalitza aquest emblemàtic emplaçament, convertint Passeig de Gràcia en un punt de referència cultural i retornant-li als barcelonins un espai per a gaudir i reconnectar amb la seva ciutat. A més, es converteix en una plataforma d'impuls per a artistes emergents, que tindran l'oportunitat de presentar tota mena d'actuacions, des de comèdia, música en viu o fins i tot un espai per a la gravació de pòdcasts.
“‘Nits al White Rabbit’ és la nostra aposta més audaç: transformar Passeig de Gràcia en el cor cultural de Barcelona, impulsant el talent emergent i creant nits inoblidables. El museu cobrarà vida més enllà del seu horari d'obertura i acollirà tot tipus de propostes culturals” explica el General Manager i Fundador de White Rabbit, Enrique Vives.
La iniciativa, a més, compta amb la col·laboració de marques locals com Brutalia o el nou restaurant de moda Maldita Barra. Aquests col·laboradors fan de ‘Nits al White Rabbit’ una experiència única i completa, oferint cultura, art i gastronomia en un mateix espai.
Tots els artistes convidats no són necessàriament locals. L'esperit de White Rabbit defensa que tots aquells que comparteixin un vincle amb Barcelona, independentment del seu lloc d'origen, són benvinguts a participar i compartir el seu amor per la ciutat.
White Rabbit, a més d'obrir les seves portes al talent d'artistes emergents, també reforça el seu compromís amb el teixit empresarial del nostre país. L'associació de referència en l'àmbit juvenil i empresarial, Youth Economic Circle (YEC), va triar el museu per a acollir una xerrada inspiradora el passat 25 de novembre. L'esdeveniment va comptar amb la ponència de Filippo Teofili i Enrique Garay, dos joves emprenedors i fundadors de Brutalia, la nova pasta gourmet delivery que està triomfant a Barcelona.
La inauguració del cicle es va celebrar el passat octubre amb un recital protagonitzat pel Duo Elafris (Lily Holzman i Legna Tabares). La soprano israeliana i la guitarrista cubana, totes dues formades en el Conservatori del Liceu de Barcelona, van oferir una fusió única de peces de Händel i Schubert, alineades amb el caràcter avantguardista del museu.
Propers esdeveniments
El dimecres 27 de novembre, el museu va comptar amb l'actuació de Cesc Sansalvadó que va compartir la seva passió per la música i va presentar el seu nou single, "Now or Never". El jove cantant va guanyar notorietat interpretant cançons en el metro de Barcelona i ara ja suma més de 55 mil seguidors a Instagram.
L'any culminarà amb Francisco Boyra, un músic valencià que ha revolucionat les xarxes socials amb les seves reinterpretacions de cançons i que presentarà el seu primer senzill a ‘Nits al White Rabbit’ el 18 de desembre. Durant el dia, Boyra dirigeix una empresa especialitzada en motors elèctrics per a satèl·lits, i de nit, agafa la seva guitarra per reinterpretar versions clàssiques amb un toc romàntic i personal. A través de les seves lletres, Boyra ha conquerit a més de 200.000 seguidors a Instagram i alguns dels seus vídeos han superat els 5 milions de reproduccions.
El cicle comptarà amb una programació mensual fixa, consolidant al museu com un epicentre cultural. Cadascun dels esdeveniments es durà a terme a la sala multifuncional Enxaneta, que té un aforament aproximat d'entre 100 i 150 persones. Per a obtenir la teva entrada, prem aquí.