El xef Romain Fornell ens prepara avui una interessant interpretació del conegut gelat 'Magnum': el crocant de iogurt i nabius. Unes postres elaborades pels pastissers Rocío Parejo i Eddi Arteaga.
Els consells d'Arteaga i Parejo per fer la coberta:
Desfer el llard de cacau al microones, i després afegir la xocolata i barrejar. I, si és necessari, donar-li un altre cop de microones. Una vegada ho tinguem, barrejar amb l'ametlla i passar amb cura el gelat, cobrint completament la superfície.
Ingredients per al crocant de iogurt i nabius (per a 4 persones):
- 75 g iogurt natural
- 75 g iogurt grec
- 125 g nata
- 30 g sucre invertit (es pot substituir per mel o xarop d'auró)
- 50 g nabius
- 4 pals de gelat
- 40 g galeta Oreo picada
- 10 g mel
- 100 g xocolata negra
- 100 g llard de cacau
- 40 g ametlla granillo torrada