Manu Guix i Àngel Llàcer són una de les parelles professionals més estables del panorama teatral. La darrera temporada van fer ballar el públic del teatre Tívoli amb La jaula de las locas i aquesta temporada porten una proposta ben diferent al teatre Coliseum: La tienda de los horrores.
Han passat dels colors llampants, les plataformes, els decorats impossibles i els ritmes disco a una escenografia més lúgubre i ritmes més rockers. Ara bé, en el moment en que cau el teló la reacció del públic segueix sent igual d’entusiasta; quan Llàcer i Guix s’ajunten... èxit assegurat.
La tienda de los horrores, que s’ha estrenat aquest dijous 19 de setembre, és una comèdia musical que, tal i com explica el propi Manu Guix, “és una història d’amor, però la trama va més enllà i tracta fins on és capaç d’arribar una persona per ambició i quins són els límits de l’ambició humana”.
Una planta carnívora molt especial
Seymour, interpretat per Marc Pociello, treballa en una floristeria i està enamorat de la seva companya Audrey, interpretada per Diana Roig, la qual surt amb un dentista sàdic. Un dia, just després d’un estrany eclipsi, Seymour compra una petita planta i la bateja amb el nom d’Audrey II, en honor a la seva estimada. La planta començarà a tenir un comportament peculiar i fins i tot parlarà amb Seymour, de manera que es convertirà en una atracció turística per a tota la ciutat. El que ningú sap és que la planta s’alimenta de sang humana.
El musical està basat en el llibret i les lletres de Howard Ashman, la música d’Alan Menken i en la popular pel·lícula de 1960 Little shop of horrors de Roger Corman. El musical Little shop of horrors es va estrenar originalment el 1982 a Nova York, on va tenir una llarga carrera i es va popularitzar arreu del món. La seva darrera representació exitosa va ser a Londres el 2018, on va obtenir 7 nominacions als Whats On Stade Awards.
Un repartiment de pes
A més de Pociello i Roig, entre el repartiment hi ha actors com Ferran Rané, Jose Corbacho, The Sey Sisters, Víctor Gómez, Sylvia Parejo, Bernat Cot, Natán Segado i Raquel Jezequel. D’altra banda, tal i com van fer amb La jaula de las locas, en aquesta nova producció mantenen la formula en que Llàcer assumeix la direcció i Guix la direcció musical. En aquesta obra se li gira més feina a Manu Guix ja que és l’encarregat de donar veu a la planta carnívora Audrey II.
L’estrena de La tienda de los horrores ha omplert el Coliseum de gom a gom i, en acabar la funció, tots els actors han estat rebuts per un públic dempeus que els ha regalat llargs aplaudiments. Ara bé, el rei de la nit ha estat sens dubte Manu Guix, el qual s’ha emportat l’ovació més gran. La seva interpretació enèrgica d’Audrey II mentre toca el piano i dirigeix l’orquestra ha posat la pell de gallina a més d’un dels assistents.