El crític gastronòmic Alberto de Luna ha tornat a destacar les hamburgueses de Marlons en les seves recomanacions, subratllant la seva aposta per ingredients de qualitat i autenticitat.
De Lluna, qui va incloure Marlons al 'Top 3' del Concurs de Millor Smash de Madrid l'any passat, ha reafirmat la seva preferència per les hamburgueses de la marca a través de les seves xarxes socials, posicionant-les com una de les seves opcions favorites a la ciutat.
La companyia va valorar que aquest reconeixement no només reflecteix la dedicació de Marlons a l'excel·lència en cada un dels seus productes, sinó que també posa de relleu el seu compromís amb ingredients "acuradament" seleccionats, "convertint-los en un referent entre els amants de les hamburgueses".
Des de la seva creació, Marlons ha crescut de forma constant i el que va començar com un projecte de dos joves apassionats per la cuina, Marlon i Inés, ara compta amb tres cuines a Madrid i té plans d'obrir el seu primer restaurant. Aquest creixement ha estat recolzat per una recent inversió estratègica de UberEats, la qual cosa permetrà a Marlons continuar expandint la seva oferta i arribar a més llars a la ciutat.