La planta de Ta-Tung de Grupo Gallo a Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat) es converteix en el focus del pla d'innovació que la companyia té previst desenvolupar durant els propers 2 anys. El pla d'inversió per a aquest període de preveu prop de 3 milions d'euros amb la finalitat d'assolir els objectius de creixement i de millora de processos amb què s'espera consolidar el lideratge que la marca ostenta en la categoria de plats preparats asiàtics.

La consolidació del creixement de la nova marca determinarà la segona fase del pla, que es desenvoluparà durant 2022, i que permetrà completar l'estructura productiva de la planta d'acord amb els objectius i el rol que Grupo Gallo li atribueix en la seva estratègia industrial.

El creixement previst per a la segona planta de fresc de Grupo Gallo a Catalunya, on la companyia concentrarà tota la producció de la categoria, preveu també la generació de nova ocupació. En el moment de l'adquisició, Ta-Tung comptava amb una plantilla formada per 141 persones a qui es van incorporar 12 persones, procedents de la divisió de sec de Granollers afectades pel Pla Industrial, i a les quals se'n van sumar 9 més durant el mes de juny passat. L'ambiciós pla de creixement sustentat per les noves inversions permetran la incorporació progressiva de nou personal.

La compra de Ta-Tung, el juliol de 2020, va ser la primera adquisició realitzada per Grupo Gallo des que, l'octubre de 2020, la companyia fos adquirida per ProA Capital, com a primer pas en l'estratègia de creixement de la companyia. La facturació de Ta-Tung ronda els 15 milions d'euros, un negoci que Gallo vol impulsar per accelerar el ritme de creixement de la companyia en els propers anys amb les noves inversions.

Ta-Tung, història d'èxit de l'especialista en plat preparat refrigerat asiàtic

Ta-Tung busca oferir autèntiques receptes orientals, preservant els sabors de la gastronomia asiàtica fusionada amb els gustos occidentals, i elaborar referències de les cinc regions culinàries més importants d'Àsia (Xina, Tailàndia, Cambodja, Índia i Japó). Actualment, TaTung és el líder absolut en el segment de menjar precuinat d'origen asiàtic a Espanya i ha iniciat la seva internacionalització, sent ja present a Portugal, França i Itàlia. Els seus productes es poden trobar a les grans cadenes de distribució d'Espanya.

Gallo, líder de pasta a Espanya

El Grupo Gallo és líder en fabricació i comercialització de pasta alimentària a Espanya, amb una quota en valor propera al 35% en pasta seca. Com a motor del sector, Gallo aposta per la innovació i la qualitat dels seus productes, una fórmula que l'ha consolidat com l'empresa referent del mercat de pastes alimentàries al nostre país, 75 anys després d'introduir a Espanya la producció de pasta de sèmola de blat dur. Propietat del fons ProA Capital des de 2019, Galo compta amb fàbriques a Granollers, El Carpio, Sant Vicenç dels Horts i a Esparreguera.

 

Foto principal: La planta de Pastes Gallo en Esparreguera / ACN