Grupo Gall es proposa de combatre les baixes temperatures apropant la seva nova varietat d'escudella catalana als esquiadors i usuaris a les estacions gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC Turisme).

Gràcies a l'acord assolit entre Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i la companyia alimentària, les famílies que durant aquesta temporada d'hivern visitin algun dels 6 dominis esquiables de FGC, podran afegir a la seva jornada d'esquí una tassa de brou calent amb la nova varietat d'Escudella Gallo.

Els usuaris podran degustar el producte en algun dels punts de distribució amb motxilles mòbils que s'habilitaran a peu de pista i també als 28 restaurants ubicats a les estacions de La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot, Port Ainé i Boï Taüll. L'Escudella de Gall serà també present endistintos esdeveniments que s'organitzin durant aquesta temporada en cada una d'elles.

"La calidesa reconfortant de l'Escudella estarà a l'abast de tots aquells que desitgin fer de la seva experiència a la neu alguna cosa veritablement especial, degustant un brou 100% natural elaborat a partir de la recepta tradicional que utilitza ingredients frescos i de proximitat, amb un 25% de carn," va destacar Grupo Gallo. "Ens enorgulleix oferir un producte seguint la recepta tradicional, 100% natural, perfecte per reconfortar-te i gaudir després d'una jornada d'esquí," ha explicat la responsable del projecte en Grupo Gall, Adriana Blanch.

Aquesta acció de col·laboració amb FGC Turisme sorgeix després del primer any de la irrupció al mercat de les noves varietats de brous amb els quals Grupo Gallo es proposa "democratitzar el consum de brou natural a Espanya amb les seves noves varietats de brous elaborades amb ingredients 100% naturals. La nova gamma de brous uneix la naturalitat d'aquest producte amb la tradicional pasta de sopa de Gallo, creant així una combinació perfecta i que aporta al consumidor una proposta de màxima qualitat."

La companyia va assenyalar que es tracta d'"un producte únic al mercat que ha posat a l'abast de les llars espanyoles l'aliança perfecta entre la millor pasta per a sopa i el brou de tota la vida, a partir de receptes tradicionals elaborades amb un procés industrial exclusiu que permetrà posar a l'abast de les famílies un producte que pujarà l'estàndard de qualitat de la categoria. Un producte honest que fa gala de la seva naturalitat, gran sabor i de l'avenç que suposa en paràmetres de sostenibilitat gràcies a l'eficiència del procés industrial i a la proximitat dels ingredients utilitzats".

Amb aquesta novetat, Grupo Gallo va indicar que respon "a la tendència creixent a les llars de substituir el brou elaborat a casa pel brou envasat: així, mentre el 2014 el 70% de les llars que consumien brou el preparaven a casa, actualment aquest percentatge ha disminuït fins al 60%. La falta de temps és el principal motiu pel qual s'està deixant de cuinar el brou de manera tradicional a la llar, sense que això suposi que aquest plat deixi de tenir presència a les llars: a Espanya, les famílies consumeixen brou una mitja de 2 vegades per setmana, preferentment en el sopar".