Grup Gall ha llançat el nou brou natural de marisc, amb el qual busca "donar resposta al creixement de la demanda d'aquest producte al mercat espanyol". Els brous de peix, paella/fideuà i fumet són la segona varietat de més pes al mercat de brous i representen un 19% del total del mercat, amb un augment del 4% del seu consum el 2023 respecte a l'any anterior, segons dades de la consultora Nielsen.
Així mateix, el 81% de les ocasions de consum de brous de peix, paella-fideuà i fumet són per a usos culinaris, amb un 75% dels usos culinaris enfocats a l'elaboració de paella o fideuà, segons dades de l'informe Kantar Usage. Per respondre a aquesta necessitat, Gallo ha dissenyat un brou de marisc versàtil, perquè aporta un toc únic a plats com a fideuà i arrossos, però també per a sopes i guisats.
Grup Gall, que va entrar al mercat a començaments de 2023 amb el llançament de cinc varietats de brou natural (Pollastre, Estofat, Verdures, Escudella i Pollastre amb Pernil Ibèric), presenta ara la seva sisena referència en aquest segment, un brou de marisc per a paella i fideuà, l'únic actualment elaborat amb un 20% de gamba. Aquest nou producte no només ressalta per la seva alta concentració de marisc, sinó també per ser una solució pràctica i plena de sabor que promet elevar el nivell de qualsevol recepta per les seves propietats organolèptiques.
"La gamba és un dels mariscos més consumit i apreciat pels espanyols, un ingredient que aporta un perfil de sabor intens i robust. Per això, el Brou de Marisc de Gall és el producte de la seva categoria amb un percentatge de gamba més gran del mercat: un 20% que el converteix en una elecció idònia per a aquells que busquen enriquir paelles i fideuons amb el seu característic sabor a mar", va assenyalar la companyia.
Grup Gall ha preparat una promoció especial per temps limitat en motiu del llançament: per la compra d'un bric del nou Brou de Marisc, els consumidors rebran gratuïtament una unitat de brou de pollastre, la referència més demandada dels Brous Gallo gràcies al seu 33% de pollastre i el seu característic sabor.
Amb motiu del llançament del seu nou brou dissenyat per realçar el sabor de paelles i fideuons, Grup Gall participarà activament en la 63a edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca del proper 15 de setembre. Durant l'esdeveniment, considerat l'epicentre mundial de les paelles, els assistents podran degustar el nou producte en diverses demostracions, amb degustacions del propi brou i també de paelles cuinades amb el nou llançament de la companyia.
Amb any i mig d'experiència en la categoria dels brous, Grupo Gallo ha aconseguit un meritori 2,4% de quota en aquest segment. Al llarg de 2023, el consum de brous industrials va créixer un 7% a Espanya, "sent Grup Gallo un nou actor que ha revolucionat la partida. Amb l'entrada de la companyia a aquest nou mercat, Gallo ha aconseguit generar un incremental d'1 milió d'euros en la categoria en els seus quatre primers mesos, convertint-se en el segon fabricant amb més penetració (3,7%)", va indicar.