Grupo Gallo va portar la nova varietat de brou natural de marisc Gallo, amb un 20% de gamba, al Concurs Internacional de Paella de Sueca (València). L'esdeveniment va celebrar aquesta setmana la semifinal de la seva 63a edició a Vinaròs (València), consolidant-se com a epicentre mundial de la paella amb la participació de mestres paelleros procedents d'Europa, Amèrica i el Japó.
Segons va informar Grup Gallo aquest dimarts, la presència de la nova varietat de brou natural de marisc en el certamen té l'objectiu d'apropar el producte i les seves qualitats a un col·lectiu estratègic, com són l'Associació de Cuiners i Rebosters de València i la Federació de Cuiners i Rebosters d'Espanya, que participen en l'organització de l'esdeveniment des de 1987. "Estem segurs que el producte que oferim és de gran qualitat que posa a l'abast de tot el món un dels elements clau per assegurar una bona paella o fideuà: un brou que abraça a tots els ingredients i que cada mestre cuiner utilitza a partir de les seves receptes", va explicar Adriana Blanch, Brand Manager de Grupo Gallo i responsable de la nova gamma de brous de la marca.
Participants, organitzadors i públic visitant van poder degustar fideuà "amb l'ADN 100% Gall" elaborada pel xef Carlos Miralles a l'envelat que la companyia ha instal·lat al Passeig Marítimo. El xef valencià ha destacat "la quantitat de gamba marca sens dubte la diferència, tant en el sabor, com en l'olor i el color. Es nota que som davant d'un producte elaborat amb ingredients naturals que donen lloc a un brou com el preparat a casa". Durant la matinal, també s'ha fet degustació del brou natural, dispensat directament dels termos que la marca ha traslladat fins al certamen per assegurar les qualitats del producte. La participació de Grup Gallo en el certamen s'ha completat amb l'aportació dels 20 quilos de fideu que l'organització ha utilitzat per elaborar el menjar de tancament de l'esdeveniment, al qual han assistit participants i col·laboradors.
Grupo Gallo va assenyalar que ha dissenyat un brou de marisc "versàtil, perquè aporta un toc únic a plats com a fideuà i arrossos, però també per a sopes i guisats. El nou brou natural de marisc, que busca donar resposta al creixement de la demanda d'aquest producte al mercat espanyol. Els brous de peix, paella/fideuà i fumet són la segona varietat de més pes al mercat de brous i representen un 19% del total del mercat, amb un augment del 4% del seu consum el 2023 respecte a l'any anterior, segons dades de la consultora Nielsen." Així mateix, el 81% de les ocasions de consum de brous de peix, paella-fideuà i fumet són per a usos culinaris, amb un 75% dels usos culinaris enfocats a l'elaboració de paella o fideuà, segons dades de l'informe Kantar Usage.