La pasta '3 Minuts' de Gall ha registrat un creixement del 9% en vendes, gràcies a la seva nova imatge i a la seva capacitat per donar resposta a la tendència de recerca "d'un producte més 'convenience' segons les dades que va aportar aquest dimecres la companyia.

Cinc són les varietats de Gall que formen aquesta gamma de pasta de cocció ràpida, a la qual aquest any se suma una nova opció amb el fideu per a sopa, "llest per menjar en tan sols un minut". Segons Montse Santafé, responsable de Pasta Salut de la marca, "Grup Gallo es proposa ajudar els consumidors perquè dediquin el menor temps possible a la cuina, sense que per a això hagin de renunciar a menjars saludables, delicioses i que a més sentin bé".

Va indicar que els consumidors no només busquen opcions pràctiques i ràpides, "sinó que també aposten per propostes més lleugeres i que siguin menys pesades de digerir, optant per categories convenience, la demanda de les quals s'ha disparat en els últims anys. A l'hora de dissenyar les seves varietats de Pasta 3 Minuts, Grup Gallo també ha integrat aquest aspecte, per oferir-li així al consumidor tot el que busca en un únic producte".

"En Pastes Gall, entenem que el temps és un recurs valuós. Per això, hem desenvolupat aquesta gamma de pasta que no només és ràpida de preparar, sinó que també manté la qualitat i el sabor que els nostres clients esperen de nosaltres", explica Montse Santafé. "Volem que els nostres consumidors se sentin inspirats a cuinar, sense la pressió del temps."

Grup Gall ha reforçat la seva gamma 'Pasta 3 Minuto's amb una última novetat: un fideu llest per menjar després de només 1 minut de cocció. Amb aquest llançament, la companyia cobreix també els plats de Cuchara, afegint-se a les altres presentacions de 'Pasta 3 Minuts' amb què ja compta per a Forquilla i Amanides.

Mitjançant aquesta aposta integral per la categoria de pasta de cocció ràpida, Grup Gall cerca traslladar al mercat espanyol la presència que té aquest mateix segment en països com França, on el seu volum al mercat és deu vegades més gran.

La nova gamma de pasta de cocció ràpida està disponible en diverses formes i sabors. Des d'amanides fresques fins a plats calents, i ja està disponible en supermercats i establiments de gran consum a nivell nacional.